Kylpyhuonetrendit 2021: Kolme tyyliä, jotka tuovat meidät taivaan ja maan kautta kotiin pohjoiseen

Päivämäärä: 11.1.2021

Jos keittiö on kodin sydän, kylpyhuone on sen keuhkot. Se on paikka, jossa voimme rentoutua, hengähtää ja vain olla - yksin omissa ajatuksissamme. Tämän vuoden kylpyhuonetrendeille on ominaista myös se, että ympäristö ja luonto vaikuttavat vahvasti, kuinka kylpyhuoneet sisustetaan vuonna 2021. Nyt ei enää pohdita mitkä värit, sisustus ja tyyli sopii kylpyhuoneeseen, vaan miten se sulautuu koko muun talon sisustukseen ja ympäristöön.

- Ennen kuin aloitamme kylpyhuoneremontin, on tavallista pohtia ensin mikä sisustustyyli sopii kylpyhuoneeseen ja kuinka se sopii koko talon sisustukseen ja sen ympäristöön. Pohjoismaisen luonnon vaikutus on vahva ja kotiin panostetaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin, kertoo Nordic Marketing Manager Maria Palm.

Ilmastokysymyksestä ovat nyt erityisen tärkeitä myös sisustamisessa. Tämä näkyy 2021 kylpyhuonetrendeissä siten, että pohditaan tarkemmin, mikä on tarpeellista ja halutaan laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät pitkään. INR:n trenditutkijat ovat tunnistaneet kolme pohjoismaista kylpyhuonetrendiä ja antaneet niille nimet Nordic Elements, Nordic Identity ja Nordic Tranquility. Kullakin trendillä on ainutlaatuiset piirteensä ja ne on mukautettu pohjoismaisiin kylpyhuoneisiin.

- Inpiraatio trendeihin tulee luonnosta. Maanläheiset sävyt löytyvät Nordic Elements tyylistä kun taas Nordic Tranquilityn värimaailma on sinivihreäsävyinen. Kolmannessa, Nordic Identity tyylissä on ominaista mustat ja maskuliiniset piirteet, joita olemme nähneet paljon viime vuosina. Tässä tyylissä katse kiinnittyy jokaiseen yksilölliseen esineeseen luoden dramaattisen ilmeen.

Julkaisemme uuden kylpyhuonekuvaston helmikuun alussa, jossa esittelemme kylpyhuonetrendien mukaisia uutuuksia. Suihkuvalikoiman muutoksien lisäksi GRAND allaskalusteisiin tulee uusia vaihtoehtoja, kertoo Henrik Gustavsson, Nordic Product Manager:

- Kiinnostus pöytätasojen mielenkiintoisiin ja kestäviin materiaaleihin on räjähtänyt viime vuosina. Esittelemme pian kolme kaunista kvartsikomposiittipöytätasoa suosituimpaan GRAND-kalustesarjaamme. Niissä näkyy sekä pohjoismaiset että mannermaiset vaikutteet ja sopivat hyvin kylpyhuonetrendeihin.

Referenssihankkeet INR - Iconic Nordic Rooms

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän