Maailman turvallisin suihkulasi – Safetech by INR

Päivämäärä: 30.3.2020

INR lanseraasi ensimmäisenä suihkuseinien valmistajana markkinoille Safetech by INR -tekniikan, joka pitää murenevan lasin paikoillaan siinä tapauksessa, että lasi hajoaisi. Kaikki INR:n suihkulasit on valmistettu karkaistusta, korkealaatuisesta turvalasista, mikä takaa miellyttävän ja turvallisen suihkuelämyksen koko perheelle. Karkaisuprosessissa lasi ensin kuumennetaan ja sitten jäähdytetään nopeasti, jolloin lasin pinnasta saadaan huomattavasti tavallista lasia vahvempi. Tuloksena on lasi, joka kestää käyttöä ja sopii erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin, että lasi jostain syystä rikkoutuu ja karkaistu lasi murenee pieniksi pyöreäreunaisiksi palasiksi.

Vaikka tämä on erittäin harvinaista, olemme halunneet viedä suihkulasiemme turvallisuuden aivan uudelle tasolle. Olemmekin markkinoiden ensimmäisenä suihkukalustevalmistajana kehittäneet uuden vallankumouksellisen suihkulasin, jonka pinnalla on huipputeknologinen lasin koossa pitävä kalvo siltä varalta, että lasi jostain syystä sattuisi hajoamaan. Tässä siis ratkaisu sinulle, joka vaadit suihkutilakalusteeltasi sataprosenttista turvallisuutta.

Referenssihankkeet INR

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän