INR:n uusi suihkuseinämallisto EDGE

Päivämäärä: 4.10.2022

EDGE-suihkuseinäsarjan hienostuneet kehykset ja yksityiskohdat tekevät vaikutuksen niin tekniikasta kuin muotoilusta kiinnostuneisiin. Suihkumekanismi, jonka tarkkuus on vailla vertaa, on piilotettu katseilta nerokkaalla tavalla, jolloin suihkuseinä säilyttää kapean muotoilunsa. Tyylikkäissä EDGE-suihkuseinissä yhdistyy esteettisyys, toiminnallisuus ja tekniikka. Elegantit profiilit kehystävät tavallista korkeamman suihkulasin. 

 Suihkuseinä EDGE 20 Plus ja Sway-lasi. Pyyhekuivain BOW.

 INR on lanseerannut tuotesuunnittelijan Robert Heimbron johdolla uuden suihkuseinien lippulaivan, tulevaisuuden suihkuikonin, joka tuo jotain täysin uutta suihkuseinätarjontaan. Robert muokkasi yhdessä INR:n suihkuasiantuntijoiden kanssa suihkuseinän mekaniikkaa yli kahden vuoden ajan löytääkseen täydellisen yhteensopivuuden muotoilun, toiminnan ja tekniikan välillä. 

 Robert Heimbro entinen Germundsson on tuotesuunnittelija ja on suunnitellut monia jännittäviä ja innovatiivisia tuotteita, mukaan lukien "The Lamino Bike" ruotsalaiselle kalustevalmistaja Swedeselle. Hänet nähdään nyt INR:n suihkusuunnittelutiimin etuhahmona uudessa suihkusarjassa EDGE.

Robert kertoo:

- Halusimme luoda huomispäivän suihkuikonin emmekä missään nimessä tyytyneet yksinkertaisiin malleihin, joissa on kiinteät mitat. Halusimme pystyä tarjoamaan markkinoille täydellisen sarjan mittojen mukaan räätälöityjä ratkaisuja sekä syvennykseen että nurkkaan. On uskomattoman palkitsevaa, että saimme sovitettua jotain niin teknisesti monimutkaista niin riisuttuun ja minimalistiseen muotoon. Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen. Se, mitä voimme nähdä päällepäin, on murto-osa kaikista yksityiskohdista ja ominaisuuksista, jotka ovat piilossa näkyvän takana.

 EDGE suihkuseinä mustalla Onyx-kehyksellä.

 EDGE suihkuseinä ruostumatonta terästä muistuttavalla Stone-kehyksellä.

 EDGE-suihkuseinät ovat saatavana vakiomitoin tai mittatilauksena, ja ne voidaan asentaa joko syvennykseen tai nurkaksi. Kehyksen viimeistely on anodisoitua alumiinia, jonka voit valita värissä Stone, joka muistuttaa ruostumatonta terästä tai mattamustana Onyx-vaihtoehtona. Valittavana on useita lasivaihtoehtoja, mutta tutustu tarkemmin aaltoilevaan Sway-lasiin, josta voit aistia nykyaikaisen retrotunnelman.

 Suihkunurkka EDGE 12

EDGE tarjoaa

  • Useita malleja, jotka voi asentaa joko nurkkaan tai syvennykseen vakiomitoissa sekä mittojen mukaan.
  • Tavallista korkeamman vakiokorkeuden, 2150 mm. Myös lattiasta kattoon mallit.
  • Useita 6 mm lasivaihtoehtoja, kuten uusi retrolasi Sway.
  • Kehykset ovat anodisoitua alumiinia viimeistelyissä Onyx ja Stone
  • Piilotetut laahustiivisteet, jotka on helppo vaihtaa

Referenssihankkeet INR

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän