Pöytätasojen kysyntä kylpyhuoneeseen on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti

Päivämäärä: 22.3.2021

Kauniiden ja kestävien kylpyhuoneen pöytätasojen kysyntä on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti ja nyt INR Iconic Nordic Rooms lanseeraa GRAND kalustesarjaan hienon kokoelman luonnonkivimäisiä pöytätasoja, jotka on valmistettu kvartsikomposiitista. Tasoihin on valittavana upotettu posliinipesuallas väreissä mattavalkoinen ja antrasiitti.

LEVEL sarja on suunniteltu ja luotu INR:n omassa designstudiossa Henrik Gustavssonin johdolla. Henrik halusi yhdessä tiiminsä kanssa luoda jotain, joka houkuttelee luovia designtietoista kuluttajia, jotka haluavat vain parasta, niin muodoltaan, toiminnaltaan, kun laadultaan.

                                                    

Uutuus 2021 - LEVEL pöytätasot Clamshell, Raw Concrete ja Raven.

 - Halusimme mahdollistaa sen, että asiakas voi luoda helposti oman kylpyhuonekalusteensa. LEVEL tarjoaa paljon uusia vaihtoehtoja yhdistettynä jo laajaan GRAND kalustesarjaamme, niin värien kuin muotojen suhteen.

 

Uutuus 2021 - LEVEL upotettu mattavalkoinen posliinipesuallas ja kalkkikiveä muistuttava Clamshell pöytätaso.

LEVEL tasojen tunne on samanlainen kuin luonnonkivessä ja valittavana on kolme kaunista vaihtoehtoa. Kalkkikiveä muistuttava mattapintainen Clamshell sopii GRAND Classic sarjaan täydellisesti, yhdistettynä mattapintaiseen upotettuun posliinipesualtaasen joko valkoisena tai antrasiitin värisenä.

 

Uutuus 2021 -LEVEL upotettu matta-antrasiitti posliinipesuallas ja betonimainen Raw Concrete pöytätaso.

Jos pidät betonipinnoista, suosittelemme Raw Concrete pöytätasoa, joka sopii erinomaisesti pelkistettyyn GRAND Solid kalusteeseen tai GRAND Grip sarjaan vedinlistalla. Raven on mattamusta graniittimainen pöytätaso, joka yhdistettynä mustaan tammiviilukalusteeseen ja antrasiittipesualtaaseen luo erittäin maskuliinisen ja jännittävän kylpyhuonekalusteen.

 

Miksi olemme valinneet kvartsikomposiitin luonnonkiven sijaan, Henrik Gustavsson vastaa näin:

- Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme arjesta mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Kvartsikomposiitti on kestävä ja helppohoitoinen materiaali toisin kuin luonnonkivi, joka vaatii suurta varovaisuutta ja päivittäistä hoitoa. LEVEL tasot yhdessä erittäin kestävän TX Top ExtremeTM -pintakäsittelyn kanssa tarjoaa ylellisen kylpyhuonekalusteen, joka vaatii vain vähän hoitoa ja kestää vuosikausia.

Henrik Gustavsson, Nordic Innovation Manager INR.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Henrik Gustavsson, Nordic Innovation Manager INR.  

Lue lisää LEVEL pöytätasoista Lisätietoja painikkeen takaa.

Referenssihankkeet INR

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän