INR lanseeraa digitaalisen työkalun, joka mullistaa suihkuseinien suunnittelun

Päivämäärä: 22.2.2021

Suihkutilaratkaisun suunnitteleminen ja tilaaminen erikoismittojen mukaan on sekä hauskaa että vaativaa. Räätälöitävissä olevia suihkumalleja on paljon ja vaihtoehtojen avulla mahdollisuudet luoda yksilöllisiä ratkaisuja ovat valtavat. Samalla halu nähdä ratkaisu kaikkine valintoineen digitaalisesti on kasvanut räjähdysmäisesti ennen ostopäätöksen tekemistä. Uuden digitaalisen 3D-työkalun avulla asiakas luo ja visualisoi suihkunsa helposti reaaliajassa.

Digitaalinen työkalu kantaa nimeä Suihkuverstas ja sen avulla on mahdollista testata suihkuseinän mittoja tuotteen sivulla verkossa. Otamme suuren askeleen eteenpäin sekä tekniikan että käyttäjäkokemuksen suhteen ja voimme tarjota ratkaisun, joka helpottaa suunnittelua sekä kuluttajalle että yritysasiakkaillemme.

Digitaalinen edistysaskel niin INR:lle kuin koko kylpyhuonealalle

Uusi Suihkuverstas on rakennettu Aniconfiguratorille, ja siinä yhdistyvät klassinen konfiguraattori ja pelimoottori, joka visualisoi fotorealistisessa 3D-reaaliaika sovelluksessa kaikki INR:n suihkuratkaisut suoraan verkossa. Ratkaisu on rakennettu HTML5:ssä ja toimii kaikilla laitteilla ilman asennusta tai ladattavia tiedostoja. Konfiguraattori takaa sen, että kaikki tiedot ja hinnat säilyy koko prosessin ajan suunnittelusta tilaukseen.

Jälleenmyyjän osalta erikoismittaisten suihkutilaratkaisujen tilaaminen asiakkaalle voi olla haastavaa, sillä tilaus sisältää tavallisesti paljon yksityiskohtaista tietoa valinnoista. Kaikki tiedot on toimitettava INR:n järjestelmään niin, että mitään tärkeistä tiedoista ei jää pois.

- Konfiguraattori on vuorovaikutuksessa sekä liiketoimintajärjestelmän että verkkosivujen kanssa. Sen tarkoitus on toimia myös myyntityökaluna, joka nopeuttaa tarjousprosessin etenemistä tarjoamalla ajantasaista hinta-, mitta- ja tuotetietoa. Asiakkaan kannalta ratkaisu helpottaa tilausta niin, että kaikki tuotteen tiedot on mahdollista kopioida yksinkertaisessa linkissä, jonka voi tallentaa, lähettää tai linkittää. Johannes Hermansson, Head of IT & System Development kertoo.

 

Oven avaamista on helppo testata reaaliajassa. Kuvassa näet ARC 7 Original suihkuseinän harmaalla lasilla, jonka helat on kiillotettua messinkiä.

Ja Suihkuverstaan kehitysmahdollisuudet eivät lopu tähän. Älykkään arkkitehtuurin ja saumattomasti INR:n verkkosivuille integroidun työkalun avulla on sekä AR- että VR-kokemuksen kehitys tulevaisuudessa varmistettu.

- Tavoitteemme on jatkuvasti yksinkertaistaa ja lyhentää tuotteiden ostoprosessia. Olen vakuuttunut, että Suihkuverstaasta on hyötyä asiakkaillemme myös muissa tuoteryhmissämme pitkällä aikavälillä, sanoo Johannes.

Testaa Suihkuverstasta.

Referenssihankkeet INR - Iconic Nordic Rooms

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän