Hyödynnä ahdas suihkutila optimaalisesti

Päivämäärä: 2.11.2020

Tyylikkään ja käytännöllisen kylpyhuoneen toteuttaminen pieneen tilaan voi olla haastavaa ja se vaatii hieman tavallista tarkempaa suunnittelua. Joudut todennäköisesti luopumaan sekä ammeesta että leveästä allaskaapista, mutta tyylikkään ja käytännöllisen kylpyhuoneen toteuttaminen pieneen tilaan täysin mahdollinen. Salaisuus piilee kätevissä suihkutilaratkaisuissa ja kestävissä kylpyhuonekalusteissa, jotka kestävät kosteutta ja roiskeita.

SYNC suihkusarjamme on kehitetty erityisesti pieniin kylpyhuoneisiin. Huomaamaton SYNC-sarana taittaa oven keskeltä ja mahdollistaa suuren kulkuaukon suihkutilaan. Avaa ja sulje ovet kahvasta vetämällä ja astu sisään. SYNC suihkunurkka on ihanteellinen vaihtoehto, jos suihkun lähellä on wc-istuin tai kalusteita, joiden et halua kolhiintuvan tai kastuvan. Taita ovet seinää vasten, kun suihkua ei käytetä, ja vapauta näin ollen arvokasta lattiatilaa. Seinäprofiiliin on myös mahdollista yhdistää PILE suihkuhyllyt, jolloin tuloksena on suihkun sisäpuolella oleva suihkusäilytysratkaisu.

Ominaisuudet:

  • 6 mm lasi
  • 15 vuoden takuu
  • Voidaan tehdä mittojen mukaan
  • Voidaan leikata viistoon
  • Patentoitu nostosarana nostaa 7 mm avoimessa tilassa
  • Taittuvat ovet
  • Profiilissa on 35 mm tilaa putkien läpivientiä varten
  • Ruuviton asennus mahdollinen

Lue lisää: inr.fi/sync

Suihkuseinän asennus liimaamalla

Voit kiinnittää SYNC-suihkuseinän liimaamalla Ruuviton asennusmenetelmällä. Kun asennus tehdään ruuveitta, sinun ei tarvitse huolehtia seinämateriaalista tai vesieristyksestä ja seinän sisällä olevista johdoista ja putkista. Poraamisen ja ruuvaamisen sijaan voit liimata alumiiniprofiilin tukevasti seinää vasten. Kun asennus on ruuviton, myös purkaminen onnistuu jälkiä jättämättä.

Lue lisää: inr.fi/ruuviton

Referenssihankkeet INR - Iconic Nordic Rooms

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän