15 vuoden takuu kylpyhuonekalusteille!

Päivämäärä: 7.5.2019

15 VUODEN TAKUU

Sanka Oy ja INR Iconic Nordic Rooms myöntävät 15 vuoden takuun sekä suihkutila- että kylpyhuonekalusteilleen. Markkinoiden kattavimman takuun takana ovat mittavat laboratoriotestit, joissa tuotteiden eri komponentit on altistettu sellaiselle rasitukselle, jota keskimääräinen pohjoismainen perhe niille yli 15 vuoden aikana aiheuttaisi.


INR on kaikissa tuotteissaan yhdistänyt markkinoiden kestävimmän pintakäsittelyn laadukkaaseen puuhun, lasiin ja alumiiniin. Kylpyhuonekalusteissaan INR käyttää maailman johtavan laatikkovalmistajan Grassin Vionaro –laatikkojärjestelmiä, joka takaa kalusteiden ensiluokkaisen toimivuuden koko sen käyttöiän ajan. Nämä laadukkaat takuutuotteet löydät uudesta INR Iconic Nordic Rooms katalogistamme.


UUSI KATALOGI

Tutustu uuteen INR Iconic Nordic Rooms katalogiin! Löydät sieltä kaikki upeat kylpyhuonekalusteemme ja suihkutilaratkaisumme yksissä kansissa. Kalustevalikoimamme on takuulupauksemme myötä uudistunut niin teknisesti kuin ulkoisestikin. Laadukas kalustemallistomme on entistäkin monipuolisempi, design-henkinen, loppuun asti viimeistelty ja täynnä innovatiivisia yksityiskohtia. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan.

SANKA ja INR tarjoavat yhdessä markkinoiden laajimman valikoiman laadukkaita suihkutilakalusteita ja varusteita kaikkiin kylpyhuoneisiin

Referenssihankkeet INR

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän