Suihkuseinäratkaisuja moneen tilaan ja tarpeeseen

Päivämäärä: 16.10.2023Pohjoismaiden laajin suihkuseinävalikoima – suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa parhaista materiaaleista 15 vuoden takuulla. Voit saada lähes kaikki suihkuseinämme juuri sinun kylpyhuoneeseesi mitoitettuna huoneen koosta ja muodosta riippumatta.Epic-suihkuseinien ylellisyys näkyy sekä laadussa että   valmistuksessa, sillä rakennamme suihkuseinän käsin tehtaallamme. Se on valmistettu smoolantilaisesta lasista ja anodisoidusta alumiinista.

Epic maksimoi suihkukokemuksen olemalla samanaikaisesti suurin, korkein ja levein. Valitse useista malleista, jotka voidaan sijoittaa suihkunurkkaan tai suihkusyvennykseen.Alareunassa lasi pyörii pivot-saranan ympäri. Saranalle porataan 5 mm syvyinen reikä lattiaan, jolloin se ei vaurioita vesieristeitä tai lattialämmitystä.


Arc Original-suihkuseinille on luonteenomaista 8 mm:n lasi ja kauniit helat, jotka olemme suunnitelleet varta vasten Arc-sarjan suihkuseiniin. Arc Original on tullut tunnetuksi arkkitehtien valintana, sillä lasin mukauttaminen onnistuu millimetrin tarkkuudella.

Unleashed on ylellinen mallisto värin puolesta yhteensopivia harjattuja metalleja Arc Original -suihkuseiniin, Line-pyyhekuivaimeen sekä INR by Primy -hanoihin ja tarvikkeisiin. Vaihtoehtoja ovat Brushed Stainless, Brushed Bronze ja Brushed
 

 

 

 

 Arc Original -sarjan tarjoamat mahdollisuudet ovat lähes rajattomat mitä tulee lasin mukauttamiseen. Useimmat Arc-mallit voidaan räätälöidä ja mukauttaa omien tarpeiden mukaan.

Yleisiä esimerkkejä ovat viistoonleikkaus sekä reikä putkien läpivientiä varten. Räätälöityjen suihkuseinien valmistajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden täysin yksilöllisten suihkuseinien suunnitteluun.Arc Frame -suihkuseinissä on tyylikäs alumiinilista, joka on tiivis lattiaa, seinää ja kattoa vasten. Se on huomattava etu, jos lattiakaato on puutteellinen ja haluat varmistaa, että vesi pysyy suihkutilassa.

Valikoimassa on useita kiinteitä sekä mittojen mukaan toteutettavia ratkaisuja sijoitettavaksi nurkkaan, syvennykseen tai tilanjakajaksi.

 

 

 

 

 

 


 


 Edge ottaa paikkansa kylpyhuoneessa kuin kaunis maalaus, joka on symmetrisesti kehystetty anodisoidusta alumiinista valmistetuilla profiileilla. Kehyksen ainutlaatuinen rakenne luo hienostuneen varjojen leikin seinää vasten. Haluamasi tunnelman voit luoda lasi- ja pintaviimeistelyvalinnoillasi.

Stone, jonka ulkonäkö muistuttaa ruostumatonta terästä, antaa huoneelle harmonisen tunnelman yhdessä vaaleiden sävyjen ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen hanojen kanssa. Jos haluat teollista tunnelmaa, valitse Edge Onyx kirkkaalla lasilla, Smoke-lasilla tai aaltoilevalla Sway-lasilla.
 Linc-suihkuseinät on valmistettu 6 mm:n lasista, ja ne luovat mahdollisuuksia kaikkiin tiloihin erinomaisen rakenteensa ansiosta. Linc Original-sarjasta löydät useita ratkaisuja, jotka ovat sekä kauniita, toiminnallisia että kestäviä. Linc Original -sarjassa lasi ja alumiini on yhdistetty hienostuneella tavalla tavanomaista paremmilla toiminnoilla ja paremmalla laadulla. Linc-sarjan kulmakivi on huoltovapaa nostosarana, joka nostaa oven 7 mm avoimeen asentoon ja painuu sitten tiukasti lattiaa vasten. Kaikki Linc Original -sarjan ratkaisut sisältävät vaihdettavat tiivistelistat ovien välissä ja seinää vasten.

  


 
Pile on innovatiivinen suihkuhylly, joka integroidaan Linc-seinäprofiiliin.
Hylly on saatavana samoissa viimeistelyissä kuin suihkuseinät.

Valitse, haluatko kiinnittää suihkuratkaisusi ruuveilla tavalliseen tapaan tai liimata sen Safe-Fix-liimasarjalla.

 

 

 


 

 


Taita kokoon, kun astut sisään. Taita auki, kun haluat sulkea oven.
Linc Flex luotiin säästämään tilaa pienessä kylpyhuoneessa. Sarjan suunnittelussa yhdistyvät Linc Original -sarjan nostosarana ja erityinen taitettava sarana, jonka avulla voit taittaa oven nippuun.

 
Nostosarana ja seinäprofiili ovat samat kuin Linc Original -sarjassa, mutta niihin on lisätty ainutlaatuinen Flex-sarana, jonka avulla voit taittaa ovet nippuun.

 

 

Lisää tuotteesta Suihkutilakalusteet

Suihkutilakalusteet

INR:lta löydät markkinoiden laajimman valikoiman korkealaatuisia suihkuratkaisuja.

Suihkuseinät

Suihkuseinät

Seitsemän suihkuseinämallistoa, joiden laatu sekä näkyy että tuntuu.

Lue lisää

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Vaihtoehdot ja lisävarusteet

Useimmissa suihkuseinissämme on useita valintamahdollisuuksia kuten lasi, vet...

Lue lisää

Kuvasto

Kuvasto

Tilaa tai selaa kuvastoa

Lue lisää

Kylpyhuoneinspiraatiota ja ideoita

Kylpyhuoneinspiraatiota ja ideoita

Tervetuloa hakemaan inspiraatiota kylpyhuonetrendeistä

Lue lisää

Projektimyynti ja arkkitehdit

Projektimyynti ja arkkitehdit

Tuotetiedot ammattilaisille

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Lue lisää

Suihkuseinät

Suihkuseinät

Tekniset tiedot ja piirrustukset

Lue lisää

Suihkuseinät

Suihkuseinät

Piirrokset ja DWG kuvat

Lue lisää

Referenssihankkeet INR

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän