Näin optimoit kylpyhuoneen valaistuksen

Päivämäärä: 8.12.2020

Kylpyhuone on tärkeä rentoutumispaikka, ja oikea valaistus voi lisätä sen viihtyvyyttä huomattavasti. Integroitu LED-valaistus on tunnelmallinen ja kätevä, ja kaiken lisäksi se säästää energiaa.

Valaistut kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuoneen täytyy olla toimiva tila myös iltaisin. Siksi kylpyhuonekalusteisiin kannattaa hankkia upea ja käytännöllinen valaistus kalusteen alaosassa sekä ylälaatikossa. Anturiohjattu valaistus syttyy aukaistaessa laatikot, jolloin tarpeelliset tavarat löytyvät helpommin niin valoisalla kuin pimeässäkin. Valonlähde on mikro-LED, jonka normaali käyttöikä on yli 20 vuotta.

Peilejä kaikkiin tarpeisiin

Peili on tärkeä tärkeä osa kylpyhuoneen toimivuutta ja sisustusta. Peilin tuoma valo ja avaruuden tunne tekee ihmeitä koko kylpyhuoneelle. Parhaan meikkituloksen saavuttaminen edellyttää kunnollista valaistusta ja himmennettävän valaistuksen avulla on mahdollista luoda miellyttävä tunnelma kylpyhuoneeseen. Moderneissa peileissä on kosketuspainikkeet, joilla säädetään valon kirkkautta ja lämpötilaa.

Lisää loistavia innovaatioita

Pienillä yksityiskohdilla voi luoda suuren vaikutuksen. Energiatehokkaissa ja tilaa säästävissä pyyhekuivaimissa on lämmityksen lisäksi pehmeästi valaiseva LED-valoraita, joka kertoo milloin kuivaimet ovat valmiita pyyhkeiden lämmittämiseen. Samalla ne luovat kylpyhuoneeseen tunnelmallisen valaistuksen.

Tutustu INR:n tuotteisiin: allaskaapit, kylpyhuonepeilit ja pyyhekuivaimet

Referenssihankkeet INR

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje