Kitke kaiku kodista ja etätoimistosta, helposti

Päivämäärä: 14.6.2021

Nykytrendien mukaiset isot ikkunapinnat ja korkeat huoneet yhdistettynä minimalistiseen sisustukseen ovat akustiikan kannalta haaste.

DANOloft -akustiikkalevyt takaavat erinomaisen vaimennuksen tyylistä tinkimättä.

Kuituvahvistetusta kipsilevystä valmistettu DANOloft on paloturvallinen sekä puhdas myös sisäilman kannalta. Tuotteiden paloluokitus on A2 s1-d0 ja ne ovat M1-luokiteltuja. Kipsi on 100% kierrätettävä materiaali.

OPTIMOITU JÄLKIKAIUNTA-AIKA TAKAA ASUMISMUKAVUUDEN

Koronaviruspandemian ja etätyön vuoksi ihmiset ovat alkaneet kiinnittää enemmän huomiota akustiikkaan tai paremminkin sen puutteeseen. Kaiku syntyy ääniaaltojen heijastuessa kovista pinnoista, kuten seinistä, lattioista ja katosta. Jälkikaiunta-ajalla tarkoitetaan aikaa, jossa äänenpainetaso laskee 60 dB, kun tilassa oleva äänilähde sammutetaan. Kaikuisassa tilassa on pitkä jälkikaiunta-aika. Hyvä jälkikaiunta-aika kodin tiloissa on 0,5-0,8 sekuntia.

Valkoiseksi maalattu rei’itetty kipsiakustiikkalevy pienentää jälkikaiuntaa. Jälkikaiuntaluokka on jopa (αw) 0,95. DANOloftin erinomaiset akustiset ominaisuudet ja skandinaavinen design takaavat miellyttävän tunnelman sekä arkeen että etätöihin.

DANOloft –akustiikkalevyjen ansiosta avokeittiön keskimääräinen jälkikaiunta-aika laski 0,89 sekunnista 0,44 sekuntiin. Selkein vaikutus oli 300-400 Hz taajuuksissa, mikä vastaa lasten puheääntä.

YLIVOIMAISESTI EDULLISIN JA HELPPO ASENTAA

DANOloft-akustiikkalevyt ovat helppoja ja nopeita asentaa. Kattopinta valmistuu kerralla, eikä sitä tarvitse tasoittaa tai maalata. Levyt asennetaan min. 22 mm puu- tai teräskoolaukseen. Kiinnitys tehdään DANOloft-ruuveilla, jotka porataan suoraan levyn rei’ityksen läpi. Valkoiseksi maalattu ruuvin kanta on huomaamaton levyn pinnalla.

Kuten kipsilevyä, materiaalia on helppo työstää. Tarvittaessa yksittäinen elementti on myös helppo vaihtaa. Levyt kestävät hyvin normaalikäyttöä. Halutessaan ne voi maalata uudelleen akustiikan siitä kärsimättä.

Asennus onnistuu kokemattomammaltakin rakentajalta.

DANOloft -akustiikkalevyt soveltuvat uudisrakentamisen lisäksi myös korjausrakentamiseen. Tutustu DANOloft-tuotteeseen tarkemmin, katso asennusvideo tai tilaa näytepakkaus klikkaamalla Lisätietoja-painiketta.

Lisätietoja alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Knauf Oy

Routionmäen monitoimitalo

Routionmäen monitoimitalo

Uudisrakennus | Lohja | 13,70 milj €

Routionmäen monitoimijatalo on kaikkien käyttöön tarkoitettu monipuolinen koh...

Töölönkadun pysäköintihalli

Töölönkadun pysäköintihalli

Uudisrakennus | Helsinki | 30,00 milj €

Taka-Töölön asukkaiden parkkipaikkapula on helpottunut, koska Töölönkadun Pys...

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Wine & View -viinibaari Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Wine & View -viinibaari Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Vantaa

Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitseva Wine and View on Suomen ja koko maa...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän