Kiinteistöposti 7/2018:n teemana putkiremontit

Päivämäärä: 1.10.2018

Kiinteistöposti-lehden numero 7/2018 lähtee painoon 26.lokakuuta. Lehden teemana on putkiremontit, ja sen levikki on 45 000 kappaletta. Lehti tavoittaa kaikki korjausikään tulleet asuinkerrostalot sekä suurimmat rivitaloyhtiöt. Jakelussa on taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajien lisäksi yli 3400 ammatti-isännöitsijää.

Putkiremonttien maailmassa toimivilla suunnittelijoilla, urakoitsijoilla ja laitetoimittajilla on nyt oiva mahdollisuus tavoittaa remonteista päättävät.

Lehden väliin tulee erillinen Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan jaettava alueliite, jossa esitellään alueella toteutettuja putki-, julkisivu- ja piharemontteja. Alueliite on sopivin ilmoituspaikka niille yrityksille, jotka toimivat juuri Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.
Katso aiemmin julkaistu Pirkanmaan alueliite tästä.

Kiinteistöpostin myynti auttaa parhaan ilmoituspaikan valinnassa itse lehdessä tai sen alueliitteessä. Tarvittaessa apua on tarjolla myös ilmoituksen laadintaan.

Sirpa Rönnqvist
[email protected]
040 777 4242

Timo Hyrske
[email protected]
040 564 1251

Pirjo Urpelainen
[email protected]
050 590 7880

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän