Ideafix luottaa RakennusFakta.fi:hin

Päivämäärä: 4.9.2019Valaistus-, ääni- ja av-alalla toimiva Ideafix on RPT Byggfakta Oy:n pitkäaikainen asiakas. Yritys hyödynsi markkinoinnissaan RPT Byggfakta Oy:n palveluja ensimmäisiä kertoja jo viitisentoista vuotta sitten. Ideafix Oy:n toimitusjohtaja Juha Järvimaa luottaa markkinoinnissa RPT:n RakennusFakta.fi:hin.

– RakennusFakta.fi on ainutlaatuinen kanava markkinoida tuotteita ja palveluja. Se tavoittaa juuri ne oikeat henkilöt, joille haluamme välittää tietoa Ideafixistä. Olemme tuloksiin tyytyväisiä, Juha Järvimaa toteaa.

Ideafixin tuotteet ja palvelut ovat esillä RakennusFakta.fi:n materiaali- ja tuotepankissa. Lisäksi yrityksellä on noin viisi kertaa vuodessa uutinen RakennusFakta.fi uutiskirjeessä.

– Sen tehon huomaa kotisivuillamme. Kun olemme mukana uutiskirjeessä, tulee kävijämäärään selkeä piikki. Ideafixiin, sen tuotteisiin ja palveluihin käy tutustumassa kolminkertainen määrä kävijöitä tavanomaiseen verrattuna, Järvimaa toteaa.

Tärkeintä oikea kohderyhmä
 

– Parasta RakennusFakta.fi:ssä on, että tavoitamme sen kautta rakennusalan ammattilaiset, suunnittelijat ja päättäjät.

– Tämänkaltaista palvelua ei ole muualta saatavissa. Jos vastaavaa kohderyhmää joutuisi itse hakemaan, niin tämä oli todennäköisesti mahdoton tehtävä, Juha Järvimaa arvioi.

Hän pitää tärkeänä pointtina myös sitä, että näkyvyys RakennusFakta.fi:ssa lisää Ideafixin tunnettavuutta.

– Yritys tulee tutuksi. Vaikka juuri sillä hetkellä mahdollisella asiakkaalla ei olisi tarvetta meidän tuotteillemme, jää Ideafix mieleen. Siinä vaiheessa, kun rakennushankkeen valaistus-, ääni- tai av-asiat ovat ajankohtaisia, hän toivottavasti muistaa yrityksemme ja ottaa yhteyttä.

Yhteistyö RakennusFakta.fi:n tekijöiden suuntaan on Juha Järvimaan mukaan mutkatonta. Palvelun käyttöönotto on helppoa.

– Olen RakennusFakta.fi:hin kaiken kaikkiaan tyytyväinen, ja yhteistyömme tulee jatkumaan, Ideafix Oy:n toimitusjohtaja toteaa.

Ideafix on alansa konkari
 

Ideafix on toiminut valaistus-, ääni- ja av-alalla jo 30 vuotta. Vuosikymmenten aikana tekniikka on mennyt huimasti eteenpäin muun muassa valaistuksessa.

Julkisivuvalaistuksessa käytetään tänä päivänä led-valaisimia, joilla voidaan kustannustehokkaasti nostaa esiin yritystä ja korostaa rakennuksen arkkitehtonista ilmettä. Valonohjauksella on mahdollista lisätä kohteen elämyksellisyyttä.

Yksi kasvava trendi ovat taideteokset, joissa käytetään valoa, ääntä ja liikkuvaa kuvaa. Ideafix hallitsee taideteoksen teknisen toteutuksen, joten taiteilija voi keskittyä omaan osaamisalueeseensa eli taiteeseen.

Avokonttorien ja -palvelutilojen suosion kasvaessa on alettu kiinnittää huomiota niiden äänimaailmaan. Ideafix on tuonut hiljattain markkinoilla peittoäänijärjestelmän, joka tuottaa huomaamatonta taustaääntä, joka lisää tuottavuutta, parantaa yksityisyyden suojaa ja vähentää stressiä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje