Aktiivisen evakuoinnin paloturvavalojärjestelmä

Päivämäärä: 7.9.2017

Prodex FIREscapen perustana toimii uusi helppokäyttöinen yhdistelmäkeskus, joka yhdistää paloilmoitin- ja turvavalojärjestelmät yhdeksi kokonaisuudeksi samaan kaapeliin ja valvontaan. Entistäkin älykkäämpi, tehokkaampi ja tyylikäs Firescape-yhdistelmäkeskus on ainoa lajissaan. Keskuksen toteutuksen lähtökohtana on ollut turvavalaistus- ja paloilmoitinjärjestelmien integraatio ja käyttäjäystävällisyys.

Keskus soveltuu hyvin myös yhden järjestelmän keskukseksi, on se sitten palo- tai turvavalojärjestelmä. Kiinteistön paloilmoitin- ja turvavalojärjestelmien saneeraus voidaan toteuttaa helposti vaiheittain Prodex FIREscapella aloittaen siitä järjestelmästä, kumpi ensin halutaan uusia.

Ainutlaatuinen opastava paloturvavalojärjestelmä Prodex FIREscape on integroidun paloilmoitin- ja turvavalojärjestelmän lisäksi paljon enemmän. Opaste- ja turvavalot sekä paloilmoitinjärjestelmän laitteet yhdistyvät älykkääksi kokonaisuudeksi. Muuttuvasymboliset opastevalot ohjaavat turvalliselle poistumisreitille. Älykäs järjestelmä ohjaa kriisitilanteessa kiinteistössä olevat henkilöt turvallisinta reittiä pitkin ulos muuttuvin symbolein varustettujen opastevalaisimien avulla.

Lataa esite
Lataa suunnitteluopas

Referenssihankkeet Hedengren Oy Ab

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 67,00 milj €

1960-luvun lopussa valmistunut Helsingin kaupunginteatteri on läpikäynyt 67 m...

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Helsinki

Suunnittelutoimisto Granlundin Malmin pääkonttorin sisäpihalla on nyt pelkist...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän