Neptolux-turvavalot adaptiiviseen evakuointiin

Päivämäärä: 12.3.2021

Lattianrajaan asennettavista N55-askelvalaisimista ja turvavaloista sekä muuttuvasymbolisista opastevaloista koostuva järjestelmä viestii selkeästi valon liikkeellä, mihin suuntaan kiinteistöstä kannattaa kulloinkin poistua.

"Turvallisen reitin kertovat nuolimuotoiset askelvalot tekevät evakuoinnista entistäkin sujuvampaa. Esimerkiksi palohälytys saa ihmiset luontaisesti lähtemään tuloreittinsä suuntaan. Muuttuvasymbolisilla opastevaloilla on jo aiemmin pystytty ohjaamaan tarvittaessa tietyille hätäuloskäynneille. Nuolivaloilla voimme lisäksi selkeästi viestiä ihmisille vaihtoehtoisen reitin", kehitysjohtaja Harri Hainari konkretisoi Neptolux-tuoteperheen uusinta innovaatiota.

                 

Kiinteistön poistumisturvallisuuden huipputasolle nostavat N55-askelvalaisimet, N89-C/O-turvavalot sekä upotettavat turvavalot N68R-C/O ovat Neptoluxin muiden turva- ja opastevalaisimien tapaan yksikköakkuvarmennettuja ja kevyitä kaapeloida ilman palonkestäviä johtojärjestelmiä. Uudet turvavalaisimet toimivat yhteen aiempien Neptolux-valaisinten ja kaapelointien kanssa. Myös staattiset Neptolux- ja Prodex FIREscape-järjestelmät ovat päivitettävissä adaptiivisiksi.

"Adaptiivisesti opastavat turvavalot tuovat lisäturvaa erityisesti ostoskeskuksiin, sairaaloihin, vanhainkoteihin, urheiluhalleihin, konserttisaleihin, kouluihin ja hotelleihin missä on varauduttava ohjaamaan iso joukko ihmisiä nopeasti oikeaa reittiä ulos", tuotepäällikkö Peter Malmelin kuvaa.

Neptolux on Hedengren Securityn kehittämä turvavalojärjestelmien kotimainen edelläkävijä, joka säästää jopa 90 % energiaa tavanomaiseen keskusakustoiseen järjestelmään verrattuna. Järjestelmän kaikki valot on uudistettu vuosien 2019-2021 aikana entistäkin ympäristöystävällisemmäksi ja helpommaksi asentaa. Samalla Avainlippu-merkitty Nepto 3K -keskus on päivitetty entistä helppokäyttöisemmäksi. Neptoluxin innovatiiviset turvavalot ovat myös osa Prodex FIREscape -paloturvavalojärjestelmää.

Kysy lisää Neptoluxin uusista tuotteista myyntitiimiltämme. Myyntitiimimme tavoitat puhelimitse 0207 638 635 tai sähköpostitse [email protected]

Referenssihankkeet Hedengren Oy Ab

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 67,00 milj €

1960-luvun lopussa valmistunut Helsingin kaupunginteatteri on läpikäynyt 67 m...

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Helsinki

Suunnittelutoimisto Granlundin Malmin pääkonttorin sisäpihalla on nyt pelkist...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän