Laajasta Carel-valikoimasta kostutusratkaisut moniin käyttöympäristöihin

Päivämäärä: 24.5.2021

Useat eri alat ovat riippuvaisia ilmankosteudesta. Tasaisen ilmankosteuden avulla luodaan terveellinen työ- ja elinympäristö: toimisto- ja asuinrakennuksissa sopiva ilmankosteus on mukavuustekijä, teollisuuden prosesseissa olennaista ja suoranainen toiminnan edellytys museoille ja datakeskuksille. Ilmankostutusprojektiin kannattaa ottaa mukaan ratkaisuihin vihkiytynyt asiantuntija, jonka apu takaa projektin onnistumisen.

Kostutustavat voidaan jakaa kahteen ryhmään, höyry- ja sumutuskostutukseen. Höyry- ja sumutuskostuttimia käytetään esimerkiksi painotaloissa, elektroniikka- ja elintarviketeollisuudessa, taidemuseoissa, kirkoissa, sairaaloissa, puhdastiloissa ja muissa kohteissa, joissa ilmankosteudella on vaikutusta prosessiin tai olemassa olevien tuotteiden ja esineiden säilyvyyteen.

Carel-kostuttimien laaja mallivalikoima kattaa sekä höyry- että sumutuskostuttimet. Oikea kostutusratkaisu löytyy selvittämällä muun muassa tilan käyttötarkoitus sekä laitevarustuksen asettamat vaatimukset. Jotta projektilla on onnistumisen edellytykset, mukaan kannattaa jo alkuvaiheessa ottaa kostutusratkaisuihin perehtynyt asiantuntija.

Hedtec palvelee suunnittelijoita ilmankostutusprojektien toteutuksen kaikissa vaiheissa. Laitteen asennuksen jälkeen edustaja käy tarkastamassa asennuksen ja tekee laitteen käyttöönoton. Myös käytönaikaiset tukipalvelut kuuluvat palveluntarjontaan.

Kostutusjärjestelmien laitteet toimitetaan kohteisiin tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Tämän lisäksi Hedtec varastoi Carel-kostuttimien varaosia Suomessa, mikä mahdollistaa osien saamisen laitteiston koko elinkaaren ajan.

Lue case-tarina Sibelius-Akatemiasta, joka luotti musiikkitilojensa kostutustasapainon ylläpidossa Carel-höyrykostuttimiin.

Carel-kostutusratkaisuissa sinua auttaa:

Anne-Mari Virtanen, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 267
[email protected]

Lue lisää alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Hedengren Oy Ab

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 67,00 milj €

1960-luvun lopussa valmistunut Helsingin kaupunginteatteri on läpikäynyt 67 m...

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Helsinki

Suunnittelutoimisto Granlundin Malmin pääkonttorin sisäpihalla on nyt pelkist...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän