Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Suunnittelutoimisto Granlundin Malmin pääkonttorin sisäpihalla on nyt pelkistetyn tyylikäs, pääosin BEGA-valaisimilla toteutettu arkkitehtuurivalaistus. Kun suunnittelutoimiston omaa pihavalaistusta uudistetaan, vaatimukset ovat kovat – valaistusta katselee ja käyttää yksi kriittisimmistä kohderyhmistä.

Teksti: Hedengren


Liitetyt tuotteet: Valaistus

Valaistus

Valaistuksen laadukas ja kokonaisvaltainen toteutus rakentuu monien eri osa-alueiden saumattomasta yhteistyöstä. Tämä kiinteä yhteistyö valaistuksen eri osa-alueilla niin arkkitehtien, suunnittelijoiden kuin myös loppukäyttäjien parissa varmistaa laadukkaimman lopputuloksen. Meille on tärkeää saavuttaa valoteknisesti parhain lopputulos unohtamatta energiataloudellisuutta ja kestävän kehityksen alati kasvavia vaatimuksia. Elinympäristömme tulevaisuudesta huolehtiminen on meille tärkeää. Siksi panostammekin, ei ainoastaan laadukkaisiin valaisimiin ja sitä kautta käyttäjiensä hyvinvoinnin maksimointiin vaan myös valaistuksen käytön aiheuttamien ympäristövaikutusten minimointiin. Laadukas kokonaisuus ei ole ainoastaan oikeaa valaisinvalintaa vaan ennen kaikkea käytön aikaisten, haitallisten ympäristövaikutusten minimoimista.

Tasalaatuinen valo yhden valmistajan valaisimista

Valaistussuunnittelija Sanna Forsmanin tiimi päätyi viileäsävyiseen niukkalinjaiseen lineaariseen valoon, mikä sopii sekä pihatason katetun pysäköintialueen sekä sisävalaistuksen visuaaliseen linjaan. Valaistus on saadun palautteen mukaan antanut viime talvena lumiselle pihalle valoa jopa häikäisevän hienosti.

- BEGA-sarjan pollareilla, arkkitehtuuriin mukautuvilla seinävalaisimilla ja maahan upotetuilla valaisimilla saimme luotua monipuolisen, aikaa kestävän ratkaisun.

Pihavalaistuksen viimeistelee pääkonttorin lasitetussa porrashuoneessa oleva Rölli Ridanpään ja Tero Laineen alati muuttuva ja käyttäjien manipuloitavissa oleva lämminsävyinen Loimu-valotaideteos, joka kutsuu rakennukseen sisälle tulisijan tapaan.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Hedengren Oy Ab

AEG

AEG

Huippuluokan tekniset valaisimet ja valaistusjärjestelmät ammattilaisille. ...


Aubrilam

Aubrilam

Luotettavalla ja kestävällä valaistuksella elämää erilaisiin ulkotiloihin. ...


BEGA valaisimet

BEGA valaisimet

Saksalainen BEGA on kehittänyt ja valmistanut korkealuokkaisia valaisimia jo ...


Cooledge

Cooledge

Upeita LED-valaistusratkaisuja monenlaisiin kohteisiin Cooledgen valaistus...


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Hedengren Oy Ab

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 67,00 milj €

1960-luvun lopussa valmistunut Helsingin kaupunginteatteri on läpikäynyt 67 m...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän