Asiantuntijat apunasi kostutusratkaisun valinnassa

Päivämäärä: 1.11.2022

Tasaisen ilmankosteuden avulla luodaan terveellinen työ- ja elinympäristö: toimisto- ja asuinrakennuksissa sopiva ilmankosteus on mukavuustekijä, teollisuuden prosesseissa olennaista ja suoranainen toiminnan edellytys museoille ja datakeskuksille.

Hedtec palvelee suunnittelijoita ilmankostutusprojektien toteutuksen kaikissa vaiheissa. Laitteen asennuksen jälkeen edustaja käy tarkastamassa asennuksen ja tekee laitteen käyttöönoton. Myös käytönaikaiset tukipalvelut kuuluvat palveluntarjontaan.

Kostutusjärjestelmien laitteet toimitetaan kohteisiin tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Tämän lisäksi Hedtec varastoi Carel-kostuttimien varaosia Suomessa, mikä mahdollistaa osien saamisen laitteiston koko elinkaaren ajan.

Esittelyssä: Carel humiFog multizone painevesikostuttimet

 
HumiFog sumutuskostutus toteutetaan paineistetulla vedellä, jolloin hienojakoisen sumun jako tapahtuu kanaviston kautta tai suoraan tilassa. Kostutin koostuu pumppuasemasta ja kanavaan asennettavasta suutinkehikosta tai tilaan asennettavasta huonejakoyksiköstä. Vesi sumutetaan ruostumattomien terässuuttimien läpi, joilla tuotetaan erittäin hienojakoista, puhdasta sumua. Sumu absorpoituu ympäröivään ilmaan, kostuttaen ja jäähdyttäen sitä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat teollisuuden erilaiset tarpeet esim. paino-, puu-, tekstiili- ja elintarviketeollisuudessa. Lisäksi kohteita löytyy puhdastila-, toimisto- ja taidetiloista.

 

Carel-kostutusratkaisuissa sinua auttaa:

Anne-Mari Virtanen, Tuotepäällikkö
Puh. 0207 638 267
[email protected]
https://www.hedengren.com/fi/

Referenssihankkeet Hedengren Oy Ab

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 67,00 milj €

1960-luvun lopussa valmistunut Helsingin kaupunginteatteri on läpikäynyt 67 m...

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Helsinki

Suunnittelutoimisto Granlundin Malmin pääkonttorin sisäpihalla on nyt pelkist...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi