Viihtyisistä tiloista virtaa työskentelyyn

Päivämäärä: 5.4.2022

Viihtyvyyttä ja tehokkuutta toimistoon

Monessa työssä toimistolla ja kokoustiloissa vietetään iso osa työajasta, joten työn mielekkyyden ja tehokkuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että toimistotiloissa viihdytään. Viihtyvyyteen vaikuttavat monet tekijät, kuten työergonomia, työympäristön käytännöllisyys ja vaivattomuus, äänimaailma tai vaikkapa valaistus. Staattinen toimistotyö voi saada kehon nopeasti jumiin, eikä työympäristön kaoottinen äänimaailma ainakaan palvele keskittymiskykyä. Työpaikan viihtyvyyttä voidaan kuitenkin tehostaa merkittävästi kalusteratkaisuin. Hyvin kalustetussa toimistoympäristössä keho ja mieli voivat hyvin ja ihmisillä on mahdollisuus niin virikkeelliseen sosiaaliseen kanssakäymiseen kuin omaan rauhaankin. Lisäksi viihtyisä ja näyttävä toimisto voi toimia yritykselle eräänlaisena käyntikorttina, jossa näkyvät yritysbrändin värit ja arvot, ja jossa vieraatkin viihtyvät.

Kotimainen Hexaplan on kalustanut ja suunnitellut toimivia toimistoympäristöjä jo vuosikymmeniä. Hexaplanin asiantuntevan myyntipalvelun avulla vanhat toimistotilat saadaan päivitettyä helposti nykyajan vaatimuksia vastaaviksi ja uusiin toimistotiloihin saadaan luotua aikaa kestävä perusta tehokkaalle työskentelylle. Myyntipalvelumme avulla löydät juuri oikeanlaiset työpöydät, tuolit, säilytysratkaisut, akustiikkapaneelit, kokoustarvikkeet ja paljon muuta työtilojen ergonomian, käytännöllisyyden ja turvallisuuden optimointiin. Autamme asiakastamme tilojen suunnittelussa kalustusprojektin alusta loppuun saakka ja tarjoamme tarvittaessa erilaisia yrityksen erityistarpeisiin vastaavia räätälöityjä ratkaisuja yhteistyössä toimittajiemme kanssa. Toimitamme kalusteet luotettavasti ja ajallaan. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Räätälöityä mukavuutta kokoustiloihin

Holiday Club Tampereen Kylpylä kääntyi Hexaplanin puoleen uudistaessaan kokoustilojaan. Tiloihin haluttiin nykyaikaista mukavuutta ja viihtyvyyttä, kuitenkin näyttävä historiallinen miljöö huomioiden. Erityisenä vaatimuksena tyylikkyyden ja käytännöllisyyden lisäksi oli se, että tilat olisivat helposti muokattavissa vaihtuvien kokousvieraiden ja ihmismäärien mukaan. Näin ollen kalusteiden tuli myös kestää siirtelyä ja pinoamista ja mahtua tarvittaessa pieneen säilytystilaan.

Yrityksen edustajien puolelta kiiteltiin Hexaplanin hinta-laatusuhdetta ja oltiin tyytyväisiä palveluun, jossa kalusteet asennettiin valmiiksi paikan päälle. Myös kalusteiden laatu ja toimitusten aikataulun pitävyys keräsivät kiitosta ja kokoustilojen käyttäjätkin ovat palautteen perusteella viihtyneet hyvin uusissa kokoustiloissa. Voit lukea tarkemmin Hexaplanin ja Holiday Club Tampereen Kylpylän välisestä yhteistyöstä täältä.

Lue lisää Hexaplan projektipalvelusta täältä!

Lisää tuotteesta Kokous- ja taukotilojen kalusteet

Kokous- ja taukotilojen kalusteet

Viihtyisä kokoushuone ja laadukkaat neuvottelutilan kalusteet tekevät kokoustamisesta miellyttävää. Kokoustilan sisustus on toimiva, kun se palvelee työntekijöiden tarpeita ja miellyttää samalla silmää. Oleskelutiloihin suunnitellut kalusteet luovat viihtyisän ympäristön, jossa on helppo toimia ja mukavaa viettää aikaa. Meiltä löydät kokoushuoneen ja konferenssitilojen kalusteet, joiden avulla palaverista saa ergonomisemman ja tehokkaamman. Kokouskalusteiden lisäksi löydät valikoimastamme myös erilaiset kirjoitustaulut sekä muut kokoustilojen tarvikkeet.

Kokous- ja taukotilojen pöydät
Kokous- ja taukotilojen tuolit
Pöytäryhmät
Nojatuolit ja sohvat
Valkotaulut, fläppitaulut ja kirjoitustaulut
Toimisto- ja tarjoiluvaunut
Ravintolakalusteet
Ulkokalusteet
Projektipalvelu
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Referenssihankkeet Hexaplan Oy

Tunturin toimisto

Tunturin toimisto

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

100 vuottaan juhlivan Tunturin liiketoiminnan kasvu ja toimintojen yhdistämin...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi