Parempien pukuhuoneiden puolesta

Päivämäärä: 16.5.2022

Pukuhuoneet kaikkiin tarpeisiin 

Pukuhuoneet ovat olennainen osa monen työpaikan tai asiakastilan käytännöllisyyttä, ovathan ne usein työpäivän tai asiakasvierailun ensimmäinen ja viimeinen etappi tai tärkeä osa työkeikalle lähtöä. Tilojen käyttö on aina miellyttävämpää mikäli säilytystilat vastaavat kooltaan, lokeroinniltaan ja muilta ominaisuuksiltaan käyttötarpeita.

Esimerkiksi yleisissä liikuntatiloissa pääpainotus voi olla siinä, että kaappeja on suuri määrä suhteellisen pienessä tilassa, kun taas joissakin työtehtävissä on tärkeämpää, että työpaikan pukeutumistilat vastaavat erityistarpeisiin, kuten työvaatteiden nopeaan kuivumiseen ja tuulettumiseen tai siihen, että erilaisille työvarusteille on omat lokeronsa. Myös värityksellä on väliä, sillä värein voidaan viestiä yritysbrändiä tai luoda tietynlaista tunnelmaa. Toimivan pukuhuoneen suunnittelu lähteekin siitä, että omat tarpeet pukeutumistilojen suhteen kartoitetaan mahdollisimman tarkkaan.

Kotimaisella Hexaplanilla on pitkä kokemus toimivien pukeutumistilojen suunnittelusta ja kalustamisesta. Asiantuntevan myyntipalvelumme avulla kaikenlaiset pukeutumistilat saadaan muokattua tai kalustettua tilaajan erityistarpeita vastaaviksi kokonaisuuksiksi. Olemme asiakkaan tukena kalustusprojektin alusta loppuun ja laajojen toimittajaverkostojemme ansiosta kykenemme toimittamaan räätälöidyt ratkaisut paikalleen asennettuna luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Kysy lisää myyntipalvelustamme tai lue pukukaapeista lisää verkkosivuiltamme!

Varusteille optimoitua käytännöllisyyttä

Joissain työtehtävissä on tärkeää, että varusteet ovat mahdollisimman moitteettomassa kunnossa aina työtehtävälle lähdettäessä. Rajavartiolaitos uudisti vartiolentolaivueen pukeutumistiloja tästä lähtökohdasta käsin. Tiloihin haluttiin esimerkiksi erikoismitoitetut pukukaapit, jotta lentäjien puvut mahtuvat roikkumaan suorassa. Lisäksi kaapit kytkettiin koneelliseen ilmanvaihtoon, jotta puvut ovat kunnossa aina kun hälytykselle lähdetään. Tiloja käyttävät myös pintapelastajat. Heille kehitettiin omat lukittavat rullakot, joissa puvut ja varusteet ovat aina kätevästi saatavilla.

Rajavartiolaitos halusi tehdä yhteistyötä Hexaplanin kanssa, sillä he tarvitsivat laadukkaita tuotteita laajoilla räätälöintimahdollisuuksilla. Valintaan vaikutti myös erittäin toimiva yhteistyö Hexaplanin myyntipalvelun kanssa. Myyntipalvelu sai kiitosta asiantuntemuksestaan ja siitä, kuinka asiakasta kuunneltiin ja kuinka kaikki asiakkaan toiveet kommunikoitiin onnistuneesti tuotteiden valmistajan suuntaan. Lue lisää Hexaplanin yhteistyöstä rajavartiolaitoksen kanssa täältä.

 

Lisää tuotteesta Pukuhuonekalusteet

Pukuhuonekalusteet

Toimivat pukeutumistilat tulee suunnitella tilan vaatimusten ja käyttövolyymin ehdoilla. Hexaplanilta löydät laadukkaat pukuhuonekalusteet: pukukaapit, lokerot, penkit ja naulakot tilaan kuin tilaan, viihtyisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta. Tarjoamme laadukkaat pukeutumistilojen säilytysratkaisut aina yhdestä kaapista tai naulakosta suurempiin erikoisvarusteltuihin satojen käyttäjien kokonaisuuksiin.

Pukukaapit
Lokerokaapit
Penkit
Naulakot ja vaaterekit
Kenkätelineet
Eteismatot ja kuramatot
Projektipalvelu
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Referenssihankkeet Hexaplan Oy

Tunturin toimisto

Tunturin toimisto

Turku

100 vuottaan juhlivan Tunturin liiketoiminnan kasvu ja toimintojen yhdistämin...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän