Käytännölliset teräsverkkoelementit taloyhtiöiden irtainvarastoihin

Päivämäärä: 17.5.2023

Häkkivarastot ovat välttämättömyys monissa taloyhtiöissä, ja kun kyse on omaisuuden turvallisesta säilyttämisestä, ei kannata ottaa turhia riskejä. Irtainvarasto Cetus on suunniteltu erityisesti taloyhtiöiden säilytystiloja varten ja on erinomainen ratkaisu varastotilojen käytännölliseen jakamiseen ja omaisuuden suojaamiseen. Cetus on nopea ja helppo asentaa ja siinä on luotettava ja kestävä rakenne, joka kestää aikaa ja pitää omaisuuden turvassa. Cetusin teräsverkkoelementit ovat modulaarisia ja niitä voidaan toimittaa joko vakiomoduulein tai mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan.  

Cetusin verkkoelementit ovat erinomainen valinta uudisrakennusten lisäksi myös vanhojen rakennusten saneerausprojekteihin, sillä ne on helppo asentaa ja sovittaa olemassa olevaan tilaan. Irtainvarasto Cetusin hitsaukset ovat erittäin laadukkaita ja tekevät niistä kestävän ja vankkarakenteisen ratkaisun. Taloyhtiön kellari- ja ullakkovaraston puurakenteisen säilytysratkaisun korvaaminen teräksisellä irtainvarastolla vähentää myös palokuormaa.  

Miksi valita Irtainvarasto Cetus? 
 

1.  Turvallisuus: Cetus on suunniteltu suojaamaan omaisuutta ilkivallan ja murtojen varalta. Se on valmistettu kestävästä teräksestä ja hitsattu huolellisesti, joten se kestää käytössä pitkään ja säilyttää suojauksen tasonsa. 

2.  Valmis ratkaisu: Kun asiakas toimittaa pohjakuvan esimerkiksi DWG-tiedostona tai vaikkapa käsin piirrettynä kuvana, asiantuntija laskee pohjakuvan perusteella valmiiksi tarvittavien elementtien oikeat määrät.  Tämä tarkoittaa, että asiakas saa juuri hänen tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. 

3.  Helppo asennus: Cetus on nopeasti ja helposti asennettavissa, mikä säästää aikaa ja vaivaa rakennuttajilta ja urakoitsijoilta. Cetus toimitetaan joko vakiomoduulein tai mittatilaustyönä, joten se voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. 

4.  Esteetön kulku: Ovissa ei ole kynnystä, mikä paitsi helpottaa tavaroiden liikuttelua myös tarjoaa esteettömän kulun kaikille käyttäjille. 

5.  Näkyvyys: Cetus-verkkoelementissä säilytettävät tavarat ovat näkyvissä, joten käyttäjät voivat helposti löytää haluamansa tuotteet ja varmistaa, että ne ovat turvassa. Myös ilmanvaihto on esteetön, mikä edesauttaa tavaroiden säilymistä hyvässä kunnossa. 

6.  Laadukas design: Cetus on pelkistetty ja ajaton, ja se sopii hyvin jokaiseen rakennukseen. Cetus-irtainvarastossa on vakiona laatta numeroiden ja muiden tietojen merkitsemistä varten. 

7.  Nopeus: Cetus on saatavana nopealla toimitusajalla 

 

Kotimainen Hexaplan on kalustanut suomalaisten yritysten tiloja vuodesta 1976 lähtien. Hexaplanin asiantuntevan myyntipalvelun avustuksella saat vaivattomasti turvallisen ratkaisun tilojen jakamiseen ja omaisuuden suojaukseen. Pyydä nyt Hexaplanin asiakaspalvelusta tarjous verkkoelementtijärjestelmästä, saat asiantuntijan tekemän verkkoseinäsuunnitelman kuvineen. Palvelu on ilmainen, eikä velvoita ostamaan! 

 

Lue lisää Hexaplanin valikoiman verkkoelementeistä täältä:
https://www.hexaplan.fi/artikkeli-hakkivarastot-suojaverkot-verkkoseinat  

 

Lisää tuotteesta Toimistokalusteet

Toimistokalusteet

Laadukkaat toimistokalusteet tekevät työtiloista viihtyisät ja auttavat huolehtimaan työergonomiasta. Hyvin kalustetussa toimistossa on vaivatonta työskennellä ja sinne on aina mukava palata.. Yhteneväinen toimiston sisustus onnistuu valikoimamme kalustesarjoilla. Erilaiset laatikostot, kaapit, toimistohyllyt ja vaunut ratkaisevat toimiston säilytystarpeet. Kalusteita on myös mahdollista räätälöidä juuri tarpeisiin ja tilaan sopiviksi.

Sähköpöydät
Toimistopöydät
Toimistohyllyt
Säilytyskaapit
Toimistolaatikostot
Paloturvakaapit ja kassakaapit
Latauskaapit ja latausvaunut
Projektipalvelu
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Referenssihankkeet Hexaplan Oy

Tunturin toimisto

Tunturin toimisto

Turku

100 vuottaan juhlivan Tunturin liiketoiminnan kasvu ja toimintojen yhdistämin...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän