Kestävät verkkoelementit taloyhtiöiden häkkivarastoihin, konesuojaukseen ja varastotilojen jakamiseen

Päivämäärä: 21.6.2022

Turvallisuus ja suojaus ovat etusijalla

Turvallisuus ei ole arpapeliä eikä suojaus tuurista kiinni. Kun haluat suojata omaisuutesi ja pitää ihmiset turvassa, tarvitset luotettavan ja kestävän ratkaisun. Verkkoelementtijärjestelmät ovat lyömätön valinta varastotilojen käytännölliseen jakamiseen, konesuojaukseen sekä omaisuuden suojaamiseen. Verkkoelementit ovat suunniteltu nopeasti asennettaviksi ja tukevarakenteisiksi. Ne ovat modulaarisia ja toimitetaan joko vakiomoduulein tai asiakaskohtaisesti mittatilaustyönä.

Irtainvarasto Cetus on kaikille tuttu perinteinen häkkivarasto taloyhtiöiden säilytystiloista. Cetus on elementeistä rakentuva teräsverkkoelementtijärjestelmä ja suunniteltu erityisesti taloyhtiöiden kellari- ja ullakkovarastoihin suojaamaan omaisuutta. Ovissa ei ole kynnystä, mikä tarjoaa esteettömän kulun ja helpottaa tavaroiden siirtämistä sisään ja ulos. Riippumatta siitä, onko kyseessä uudisrakennus tai vanhan rakennuksen saneeraus, Cetus takaa omaisuuden turvallisen varastoinnin ilkivallan ja murtojen varalta.

Konesuojaverkko Smart Fix on puolestaan suunniteltu suojaamaan koneet, laitteet ja kuljettimet varastoalueilla, tuotantolaitoksissa sekä terminaaleissa. Suojaverkkoelementtien avulla voit esimerkiksi muodostaa turvallisia trukkikäytäviä varastotiloihin.

Teollisuusseinä Caelum Ux 450 on varasto- ja teollisuusseinä, jolla suojaat varaston ja jaat tilat käytännöllisesti. Tuotanto- ja varastotilojen jakamiseen ja suojaamiseen tarkoitetun teollisuusseinän yhdistely- ja käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Kotimainen Hexaplan on kalustanut suomalaisten yritysten tiloja vuodesta 1976 lähtien. Hexaplanin asiantuntevan myyntipalvelun avustuksella saat vaivattomasti turvallisen ratkaisun tilojen jakamiseen ja omaisuuden suojaukseen. Pyydä nyt Hexaplanin asiakaspalvelusta tarjous verkkoelementtijärjestelmästä, saat asiantuntijan tekemän verkkoseinäsuunnitelman kuvineen. Palvelu on ilmainen, eikä velvoita ostamaan! 

Monikäyttöiset verkkoelementit museon esittelyseinänä

Aurajoen varrella Turussa sijaitsee merellisen tiedon ja toiminnan keskus Forum Marinum. Museokokoelmaan kuuluvat laivojen pienoismallit ja puolimallit ovat löytäneet paikkansa museon uusista näyttelytiloista. Katseluvarasto toimii näyttelytilana ja on samalla kurkistus museon esinekokoelmiin ja varastotiloihin, joilla halutaan tuoda museotoiminta kokonaisuudessaan näkyville. Kokoelman tuominen yleisön nähtäville ei ollut projektin ainoa tavoite, vaan tilaratkaisuja miettiessä haettiin vastausta myös rajallisille säilytystiloille.

Projektin aikana Hexaplan toimitti museolle ulokehyllyt, jotka mitoitettiin pienoismallien vitriineille sopiviksi. Laivojen puolimalleille puolestaan rakennettiin esittelyseinä luovasti verkkoelementeistä. Museoissa yleisesti käytettyihin verkkoseiniin saatiin turvallisesti ripustettua laivojen puolimalleja ja muita ripustettava esineitä.

Voit lukea tarkemmin Hexaplanin ja Forum Marinumin välisestä yhteistyöstä täältä

Lue lisää Hexaplan projektipalvelusta täältä!

Lisää tuotteesta Varastohyllyt ja varastokalusteet

Varastohyllyt ja varastokalusteet

Oikein mitoitetut säilytystilat ja laadukkaat varastokalusteet tekevät varastosta toimivan ja tehokkaan. Perinteiset varastohyllyt, pientavarahyllyt, kuormalavahyllyt ja hyllyjärjestelmät - nämä ja monta muuta varastohyllyratkaisua saat Hexaplanilta. Oikein mitoitettujen hyllyjen avulla varastoympäristöstä tehdään tehokkaampi ja ergonomisempi, kun tavaroilla on hyllypaikat ja niitä on helpompi käsitellä. Projektipalvelumme auttaa mielellään varastotilojen suunnittelussa. Ota yhteyttä!

Varastohyllyt
Varastokaapit
Seinähyllyt
Vaunut ja kuljetusalustat
Kuormalavahyllyt ja lisäosat
Projektipalvelu
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Referenssihankkeet Hexaplan Oy

Tunturin toimisto

Tunturin toimisto

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

100 vuottaan juhlivan Tunturin liiketoiminnan kasvu ja toimintojen yhdistämin...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi