Laadukkaat pukukaapit kotimaiselta Hexaplanilta

Päivämäärä: 6.3.2024

Monissa yrityksissä päivittäinen arki käynnistyy pukukaapeilta. Pukukaappi ja pukuhuone on monelle työntekijälle sekä ensimmäinen että viimeinen paikka työpaikalle tullessa ja sieltä lähtiessä. Siksi onkin tärkeää luoda kutsuva ja käytännöllinen pukeutumistila tilavilla ja käytännöllisillä pukuhuonekalusteilla. Hexaplanin projektimyynti toteuttaa edulliset kokonaisratkaisut pukutiloihin yksittäisten käyttäjien tarpeista aina satojen käyttäjien kokonaisuuksiin.

Pukeutumistilat muodostavat merkittävän osan julkisten tilojen käytännöllisyyttä ja toimivuutta, ja niiden suunnittelu kannattaa aloittaa jo kiinteistön suunnitteluvaiheessa, jos se on mahdollista. Laadukkaat pukukaapit on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä ja tarjoamaan pitkäikäistä käyttöä erilaisissa ympäristöissä. Toimivassa pukuhuoneessa – oli se sitten työpaikalla, oppilaitoksessa tai liikuntahallissa – on oltava riittävästi säilytystilaa, joka vastaa käyttäjien tarpeisiin. Esimerkiksi erilaisissa liikuntatiloissa pääpainotus voi olla siinä, että pukukaappeja on suuri määrä suhteellisen pienessä tilassa, kun taas joissakin työtehtävissä on tärkeämpää, että työpaikan pukeutumistilat vastaavat erityistarpeisiin, kuten työvaatteiden nopeaan kuivumiseen ja tuulettumiseen.

Sopivan pukukaapin valintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten pukuhuoneen koko, kuinka monta ihmistä tulee käyttämään pukuhuonetta samanaikaisesti ja se, minkälaisia tavaroita tai vaatteita pukuhuoneessa säilytetään. Useissa yrityksissä tarvitaan turvallisia säilytystiloja henkilökunnan arvotavaroille ja vaatteille työpäivän ajaksi. Lukittavat pukukaapit tarjoavat turvaa ja luottamusta, kun henkilökunta tietää omaisuutensa olevan suojassa. Pukukaappien avulla henkilökunta voi säilyttää vaatteensa ja tärkeät tavaransa järjestyksessä niille varatussa paikassa, mikä helpottaa myös päivittäistä työskentelyä ja parantaa työpäivän sujuvuutta.

Meidän kanssamme pääset helpommalla

Kotimainen Hexaplan kalustaa yritysten tuotantotiloista, varastoista, toimistoista ja sosiaalitiloista positiivisen työsykkeen tiloja. Hexaplan Oy:n projektimyyjä Heli Nygård rohkaisee yrityksiä ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Pystymme nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti toteuttamaan kalustuksen vakiovalikoimamme tuotteilla, tai voimme toteuttaa suunnitelman suoraan arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti, Hexaplanin projektimyyjä Heli Nygård toteaa.

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman pukukaappeja ja lokerokaappeja. Autamme sinua löytämään budjettiisi sopivat kalusteet ja laadimme suunnitelman joko valikoimamme laadukkailla vakiotuotteilla tai juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyillä ratkaisuilla. Nygård vinkkaa, että mikäli asiakas haluaa, Hexaplan hoitaa kaiken– kuljetukset, asennukset ja kokoonpanot, sekä vanhojen kalusteiden poisviennit. Kysy lisää projektipalvelusta tai lue pukukaapeista lisää verkkosivuilta!

Lisää tuotteesta Pukuhuonekalusteet

Pukuhuonekalusteet

Toimivat pukeutumistilat tulee suunnitella tilan vaatimusten ja käyttövolyymin ehdoilla. Hexaplanilta löydät laadukkaat pukuhuonekalusteet: pukukaapit, lokerot, penkit ja naulakot tilaan kuin tilaan, viihtyisyyttä ja turvallisuutta unohtamatta. Tarjoamme laadukkaat pukeutumistilojen säilytysratkaisut aina yhdestä kaapista tai naulakosta suurempiin erikoisvarusteltuihin satojen käyttäjien kokonaisuuksiin.

Pukukaapit
Lokerokaapit
Penkit
Naulakot ja vaaterekit
Kenkätelineet
Eteismatot ja kuramatot
Projektipalvelu
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Referenssihankkeet Hexaplan Oy

Tunturin toimisto

Tunturin toimisto

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

100 vuottaan juhlivan Tunturin liiketoiminnan kasvu ja toimintojen yhdistämin...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi