Oikein valitut toimistokalusteet tukevat työergonomiaa ja hyvinvointia

Päivämäärä: 12.1.2023

OIKEIN VALITUT TOIMISTOKALUSTEET TUKEVAT TYÖERGONOMIAA JA HYVINVOINTIA

Laadukkaat toimistokalusteet tekevät työtiloista viihtyisät ja auttavat huolehtimaan työergonomiasta. Hyvin kalustetussa toimistossa on vaivatonta työskennellä ja oikein valitut kalusteet lisäävät työntekijöiden hyvinvointia.

Kotimainen Hexaplan on kalustanut ja suunnitellut toimivia toimistoympäristöjä jo vuosikymmeniä. Autamme sinua löytämään budjettiisi sopivat kalusteet ja teemme suunnitelman joko valikoimamme laadukkailla vakiotuotteilla tai juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyillä ratkaisuilla.  Räätälöity tuote suunnitellaan yhdessä sinun ja tavarantoimittajan kanssa. Vaikka tuotteiden räätälöinti ja erikoismitoitus voivat alkuun kuulostaa monimutkaiselta, aikaa vievältä ja kalliilta prosessilta, sitä se ei kuitenkaan ole. Myyntipalvelumme avulla löydät juuri oikeanlaiset työpöydät, tuolit, säilytysratkaisut, akustiikkapaneelit, kokoustarvikkeet ja paljon muuta työtilojen ergonomian, käytännöllisyyden ja viihtyvyyden optimointiin. Asiakaskokemuksen saumattomuus, toimitusten luotettavuus ja asiakkaan tarpeiden huomiointi ovat keskeisiä arvojamme, joista pidämme kiinni. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

RÄÄTÄLÖITYÄ viihtyvyyttä toimisto TILOIHIN

Tunturi Oy Ltd kääntyi Hexaplanin puoleen muuttaessaan uusiin toimitiloihin. Asiakkaalle oli tärkeää saada kaikki kalusteet yhdestä paikasta, asiantuntevan palvelun kera. Tavoitteena oli tyylikäs ja viihtyisä toimisto, jossa on tilaa kaikille ja hyvä työskennellä. Värien lisäksi toivottiin kalusteilta toimivuutta sekä sitä, että ne sopivat juuri Tunturin omaan tyyliin.

Yrityksen edustajien puolelta kiiteltiin Hexaplanin projektipalvelun ammattitaitoa ja ystävällisyyttä.  Uusi toimisto ja kokoushuoneet on kalustettu ergonomiaa ja työviihtyvyyttä ajatellen. Lopputulos on valoisa ja väritykseltään harkitun moderni. Ergonomiset kalusteet ja sointuvat värit keräsivät paljon kiitosta, ja toimistotilojen käyttäjät ovatkin palautteen perusteella viihtyneet hyvin uusissa tiloissa. Voit lukea tarkemmin Hexaplanin ja Tunturi Oy Ltd:n välisestä yhteistyöstä täältä

 

Lisää tuotteesta Toimistokalusteet

Toimistokalusteet

Laadukkaat toimistokalusteet tekevät työtiloista viihtyisät ja auttavat huolehtimaan työergonomiasta. Hyvin kalustetussa toimistossa on vaivatonta työskennellä ja sinne on aina mukava palata.. Yhteneväinen toimiston sisustus onnistuu valikoimamme kalustesarjoilla. Erilaiset laatikostot, kaapit, toimistohyllyt ja vaunut ratkaisevat toimiston säilytystarpeet. Kalusteita on myös mahdollista räätälöidä juuri tarpeisiin ja tilaan sopiviksi.

Sähköpöydät
Toimistopöydät
Toimistohyllyt
Säilytyskaapit
Toimistolaatikostot
Paloturvakaapit ja kassakaapit
Latauskaapit ja latausvaunut
Projektipalvelu
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Referenssihankkeet Hexaplan Oy

Tunturin toimisto

Tunturin toimisto

Uudisrakennus | Turku | Ei tiedossa

100 vuottaan juhlivan Tunturin liiketoiminnan kasvu ja toimintojen yhdistämin...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän