Varmista ensi kesäksi viileät olot

Päivämäärä: 20.9.2018

Viime kesä oli ennätyskuuma, muttei ehkä poikkeuksellinen: ilmaston lämmetessä tulevat kesät voivat olla vähintäänkin yhtä tukalia. Ratkaisun tarjoaa Uponorin kehittämä VARICOOL, joka on vesikiertoinen säteilykattojärjestelmä lämmitykseen ja jäähdytykseen. Säteilyjäähdytys- ja lämmitysjärjestelmän esimerkkikohteita ovat muun muassa toimistorakennukset, hotellit, konferenssitilat ja sairaalat.

Säteilykattojärjestelmä varmistaa tiloihin täysin vedottoman jäähdytyksen. Varicool-järjestelmän merkittävä etu vesikiertoiseen patterilämmitykseen verrattuna on se, että alakatossa kulkevaan putkistoon voidaan ajaa sekä lämmintä että kylmää vettä. Putkiston suuren pinta-alan ansiosta veden lämpötila voidaan sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä pitää varsin maltillisena. Järjestelmä voidaan toteuttaa esimerkiksi vapaana kattoasennuksena, alakattointegraationa, kaseteilla tai yhtenäisillä kipsilevyillä ja se soveltuu myös uusiutuvien energianlähteiden, kuten maalämmön hyödyntämiseen.

Uponor on yksi johtavista rakennusten jäähdytys- ja lämmityskattotoimittajista. Tuotteillamme toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisia energiatehokkaita järjestelmiä rakennusten lämpöolosuhteiden hallintaan.

Referenssihankkeet Uponor Suomi Oy

Kerrostalo As Oy Oulun Origo

Kerrostalo As Oy Oulun Origo

Uudisrakennus | Oulu | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Oulu. K...

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Laajennus | Vantaa | 400 milj. €

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennushanke on merkittävä osa lentoaseman ...

Turun Kakola

Turun Kakola

Kakola Yhtiöt saneeraa vanhat vankilarakennukset neljässä vaiheessa. Ensimmäi...

Asunto Oy Modena

Asunto Oy Modena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Tampere...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän