Varmista ensi kesäksi viileät olot

Päivämäärä: 20.9.2018

Viime kesä oli ennätyskuuma, muttei ehkä poikkeuksellinen: ilmaston lämmetessä tulevat kesät voivat olla vähintäänkin yhtä tukalia. Ratkaisun tarjoaa Uponorin kehittämä VARICOOL, joka on vesikiertoinen säteilykattojärjestelmä lämmitykseen ja jäähdytykseen. Säteilyjäähdytys- ja lämmitysjärjestelmän esimerkkikohteita ovat muun muassa toimistorakennukset, hotellit, konferenssitilat ja sairaalat.

Säteilykattojärjestelmä varmistaa tiloihin täysin vedottoman jäähdytyksen. Varicool-järjestelmän merkittävä etu vesikiertoiseen patterilämmitykseen verrattuna on se, että alakatossa kulkevaan putkistoon voidaan ajaa sekä lämmintä että kylmää vettä. Putkiston suuren pinta-alan ansiosta veden lämpötila voidaan sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä pitää varsin maltillisena. Järjestelmä voidaan toteuttaa esimerkiksi vapaana kattoasennuksena, alakattointegraationa, kaseteilla tai yhtenäisillä kipsilevyillä ja se soveltuu myös uusiutuvien energianlähteiden, kuten maalämmön hyödyntämiseen.

Uponor on yksi johtavista rakennusten jäähdytys- ja lämmityskattotoimittajista. Tuotteillamme toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisia energiatehokkaita järjestelmiä rakennusten lämpöolosuhteiden hallintaan.

Referenssihankkeet Uponor Suomi Oy

Rautatienkatu 21 Tampereella

Rautatienkatu 21 Tampereella

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen keskustassa sijaitseva vanha Postitalo sai vuonna 2017 uuden elämän...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Kauppakeskus Karisma

Kauppakeskus Karisma

Uudisrakennus | Lahti | 90,00 milj €

Kauppakeskus Karisma nousi Lahteen nelostien varteen – kuin portiksi Kariston...

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän