Uponor Blue -tuotteet auttavat pienentämään rakentamisen hiilijalanjälkeä

Päivämäärä: 27.9.2022

Uponor on kehittänyt Blue -tuoteperheen, joka auttaa saavuttamaan rakennusalan tavoitteet hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Blue -tuotteet tukevat kestävää kehitystä eri tavoin. Ne perustuvat uusiutuviin raaka-aineisiin tai kierrätysmateriaaleihin, tai niiden kestävämmät käyttöominaisuudet säästävät resursseja. Uponor Blue -tuotevalikoima auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja täyttää samat standardit, vaatimukset ja käyttöominaisuudet kuin perinteiset tuotteet. Käytetyt menetelmät ja päästöluokitukset on validoitu ISCC- ja EPD-sertifikaateilla.

Kaikki tuotetietomme on saatavilla täysin läpinäkyvästi, jotta voit varmistua niiden olevan kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisia ja todentaa hankkeesi myönteiset ympäristövaikutukset. Kaikki kestävää kehitystä koskevat toimintatapamme on validoitu kolmannen osapuolen sertifioinneilla. EPD -ympäristöselosteen ja ISCC Plus (International Sustainability & Carbon Certification) -sertifioinnin ansiosta saat luotettavaa tietoa valitsemiesi Uponor Blue -tuotteiden hiilidioksidipäästövähennyksistä.

Lue lisää kestävän kehityksen tuotteistamme täältä.

PEX Pipe Blue valittiin FinnBuild Highlights -kilpailun finaaliin

Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma FinnBuild-messut järjestetään taas pitkän tauon jälkeen 4.-6.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa. FinnBuild Highlights -kilpailussa etsitään messujen mielenkiintoisimmat tuotteet, järjestelmät, menetelmät ja palvelut, jotka tehostavat alan liiketoimintakykyä, laadunkehitystä ja turvallisuutta tai ekologista tai sosiaalista vastuullisuutta. Tänä vuonna puolueeton tuomaristo on valinnut yhdeksän finalistin joukkoon Uponor PEX Pipe Bluen, joka on maailman ensimmäinen biopohjainen PEX-putki. PEX Pipe Blue -putkilla on jopa 90 % pienempi hiilijalanjälki verrattuna fossiilisiin PEX-putkiin ja ne tukevat osaltaan Uponorin kestävän kehityksen tavoitteita matkalla kohti ympäristöä säästävää tulevaisuutta. Lue lisää PEX Pipe Bluesta täältä.

PEX Pipe Bluen lisäksi Uponor esittelee messuilla myös muita innovatiivisia ratkaisuja energiatehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen. Tule tapaamaan meitä osastolle 6d50.

Voit rekisteröityä messukävijäksi ilmaiseksi tästä linkistä.

Referenssihankkeet Uponor Suomi Oy

TAYS N-siipi, Sydänsairaala

TAYS N-siipi, Sydänsairaala

Tampere

N-rakennus, Tays Sydänsairaala Toiminnot: sydänsairaiden hoito Sijainti:...

Rautatienkatu 21 Tampereella

Rautatienkatu 21 Tampereella

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen keskustassa sijaitseva vanha Postitalo sai vuonna 2017 uuden elämän...

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:lle on valmistunut kauniille paikalle Kantviki...

Käärmetalon peruskorjaus

Käärmetalon peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 8 milj. €

Mäkelänkadun reunaa kiemurteleva kerrostalo Helsingin Käpylässä on tuttu maam...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän