Innovatiivisilla aluelämpöputkilla jopa 60% pienemmät lämpöhäviöt

Päivämäärä: 18.10.2022

Uponorin uusi tuoteinnovaatio on todellinen suunnannäyttäjä. Eristetyssä Ecoflex VIP -aluelämpöputkessa yhdistyy markkinoiden paras energiatehokkuus ja joustaville solumuovieristeisille putkille ominainen ylivoimainen taipuisuus. Uraauurtavan VIP-eristetekniikan (VIP = Vacuum Insulated Panel, tyhjiöeriste) ansiosta putkielementin lämmöneristyskyky on aivan uudella tasolla. Joustavan rakenteen ja pienen halkaisijan ansiosta Ecoflex VIP -tuotteet voidaan asentaa tehokkaasti ja tilaa säästäen. VIP-eriste on jo osoittanut suorituskykynsä mm. terveydenhuollon, autoteollisuuden ja rakennusteollisuuden sovelluksissa ja on nyt käytössä myös Ecoflex VIP -putkielementeissä.

Uuden sukupolven eristetty putkielementti

Euroopan unionin odotetaan sitoutuvan jäsenvaltioiden hiilineutraaliuteen vuoteen 2050 mennessä. Kauko- ja aluelämpöä pidetään merkittävänä osana tätä nolla-nettotavoitetta. Intensiivisen tuotekehityksen tuloksena syntynyt Ecoflex VIP auttaa maailmanlaajuisia pyrkimyksiä hillitä ilmastonmuutosta ja saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteet. Ecoflex VIP Thermo -putki mahdollistaa kestävän ja ympäristöystävällisen energianjakelun. Turvallista järjestelmää voidaan käyttää lyhyinä talokytkentäjohtoina tai laajempiin aluelämpöverkkoihin.

Ecoflex VIP yhdistää markkinoiden alhaisimmat lämpöhäviöt ja solumuovieristeisten putkien erinomaisen joustavuuden. Uraauurtavan VIP-eristetekniikan avulla lämpöhäviöitä voidaan vähentää jopa 60 %. Joustava rakenne ja pieni halkaisija lyhentävät putkien asennusaikaa jopa 20 % verrattuna PU-eristeiseen putkielementtiin ja jopa 50 % verrattuna teräsputkiin.

Uponor Ecoflex VIP – ominaisuudet ja edut

 

Alhaisin lambda-arvo

Ecoflex VIP tarjoaa ennennäkemättömän alhaisen eristemateriaalin lambda-arvon, 0,004 W/mK. Tämä mahdollistaa kymmeniä prosentteja pienemmät lämpöhäviöt verrattuna vakiotuotteisiin.

Pienempi suojakuorikoko, nopeampi asennus

VIP-eristeteknologian ja kerroksittaisen hybridirakenteen ansiosta ulkohalkaisija on pienempi. Tämän ansiosta putken taivutussäde on pienempi ja asennus joustavaa ja tehokasta.

20% pienempi hiilijalanjälki

Innovatiivisen eristemateriaalinsa ansiosta Ecoflex VIP käyttää vähemmän öljypohjaisia materiaaleja, vähentää huomattavasti lämpöhäviöitä ja parantaa energiatehokkuutta. Kaikki tämä vähentää lämmitysverkon hiilijalanjälkeä jopa 20 prosenttia verrattuna tavanomaisiin tuotteisiin.

Katso Uponor Ecoflex VIP - uusi standardi aluelämpöputkille -video.

Uponor tukenasi

Uponor tarjoaa laajan valikoiman palveluita asiakkaiden tueksi Ecoflex VIP -tuotteiden käyttöön. Ecoflexin yli 30 vuoden ja yli 35 miljoonan myydyn metrin kokemuksella Uponor voi tukea koulutuksen, suunnittelun ja asennustuen kautta projektisi jokaista vaihetta.

Uponorin ammattilaiset Suomessa ovat palveluksessasi! Voit ottaa meihin yhteyttä täältä.

Referenssihankkeet Uponor Suomi Oy

TAYS N-siipi, Sydänsairaala

TAYS N-siipi, Sydänsairaala

Tampere

N-rakennus, Tays Sydänsairaala Toiminnot: sydänsairaiden hoito Sijainti:...

Rautatienkatu 21 Tampereella

Rautatienkatu 21 Tampereella

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen keskustassa sijaitseva vanha Postitalo sai vuonna 2017 uuden elämän...

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:lle on valmistunut kauniille paikalle Kantviki...

Käärmetalon peruskorjaus

Käärmetalon peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 8 milj. €

Mäkelänkadun reunaa kiemurteleva kerrostalo Helsingin Käpylässä on tuttu maam...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän