Uusi suihkulähteiden tuoteryhmä

Päivämäärä: 7.3.2013

Keskieurooppalaiset tyylisuunnat ovat rantautumassa nyt myös Suomeen. Tulemme näkemään lähivuosina muun muassa paljon erilaisia aita- ja porttiratkaisuja sekä monenlaisia vesielementtejä.

Tänä keväänä LammiPiha on esitellyt alan puutarhamessuilla Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa kokonaan uuden suihkulähteiden tuoteryhmän.

Suihkulähdeperhe soveltuu sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön. Tilanjakoon, katseenvangitsijaksi, rauhoittavaa äänimaailmaa tuomaan tai vain omaksi iloksi tuoteperheestä löytyy oma hauska kokovaihtoehto.

Suihkulähteet ovat helposti koottavia kokonaisuuksia, joista valmistuu kätevästi oman näköinen, persoonallinen ja muuhun pihaan kauniisti sointuva toiminnallinen elementti, joka ei jää huomaamatta. Käyttötarpeen tai mielihalun muuttuessa suihkulähde muuntuu helposti näyttäväksi kukkalaatikoksi.

    LammiSuihkulähteitä on kolmea kokoa:
  • Solina Piccolo - 800x800x400
  • Solina Mezzo - 1400x1400x800
  • Solina Grande - 2600x2600x1000, sisältää kerrannaisen rakenteen

LammiPihatuotteet löytyvät yhä useammasta paikasta

Värimallit LammiPihakivistä, Reunakivistä ja Muurikivistä löytyvät kätevimmin alla olevan linkin sivuilta. Rautakaupat välittävät tuotteita, vaikkei heillä varastoissaan tuotteita olisikaan. Vihertuotteita myyvät liikkeet myyvät myös LammiPiha-tuotteita. Voit kysyä tuotteita asennettuna myös suoraan viherurakoitsijoilta. Suunnitteluapua kohteeseen saa viheraluesuunnittelijoilta. Alla olevasta linkeistä löytyy myös suunnittelijoiden yhteystietoja.

Tutustuminen tuotteisiin onnistuu parhaiten luonnollisessa ympäristössä. Pysyväisnäyttelyitä löytyy tällä hetkellä kuudelta paikkakunnalta ympäri Suomea, pääkaupunkiseudulla esimerkiksi Marketanpuisto. http://www.lamminbetoni.fi/portal/fi/tuotteet/lammipiha/myyntipaikat/

Suihkulähteiden tekniset tiedot ja asennusohjeet päivittyvät LammiPihan sivuille kevään aikana.

Lisätietoja: Myyntijohtaja Risto Lemola, Lammin Betoni Oy
Puh. 0207 530 413, s-posti: [email protected]

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi