Lammi Tassu -valmisantura­muottien tuotanto Lammille

Päivämäärä: 13.11.2023

Kaikki Lammi-tuotteet jatkossa yhdeltä varastopaikalta samalla toimituksella.

Lammi Tassu -valmisanturamuottien valmistus ja varastointi on keskitetty Lammille. Siirron taustalla on päätös keskittää kaikki yrityksen tuotanto, varastointi ja logistiikka samalle kiinteistölle. Näin pystytään nostamaan valmistus­kapasiteettia, tarjoamaan jatkossa kaikki yrityksen tuotteet yhdeltä varasto­paikalta samalla toimituksella, sekä palvelemaan laajemmin lastaus­ajoin ja keskitetyllä lähettämö­toiminnalla. Näillä muutoksilla toiminnan laatu sekä kilpailu­kyky paranevat entisestään.

Lammi Tassujen valmistus ja valmis­tuotevarasto ovat sijainneet Vantaalla vuodesta 2006 asti. Toiminta on siirretty 2.11. alkaen Lammille Hämeenlinnaan yrityksen harkko­tehtaan ja pää­varaston yhteyteen. Siirrolla ei ole vaikutusta varasto­tuotteiden valikoimaan eikä saatavuuteen, ja tilaukset sekä toimitukset tapahtuvat Lammilta. Siirron myötä pystytään toimittamaan kaikki Tassu-tilaukset suoraan Lammilta. Tämä mahdollistaa säästön rahti­kustannuksissa silloin, kun Tassut toimitetaan tai noudetaan työ­maalle harkko­toimituksen yhteydessä. Muutoksella on myös positiivinen vaikutus lastaus­aikoihin, sillä Tassu-tuotteiden osalta lastauksen saatavuus paranee.

Lammi Tassujen toimitukset ja noudot tapahtuvat osoitteesta:
Lammin Betoni Oy, Paarmamäentie 8, 16900 LAMMI

Muutos vaikuttaa myös lähettämön yhteystietoihin. Uudet yhteystiedot löydät täältä.

Paremmalle perustalle

Ympärivuotiseen rakentamiseen soveltuva Tassu-valmisantura­muotti on nopea, helppo ja kustannus­tehokas ratkaisu vahvan ja toimivan perustuksen toteuttamiseksi. Tassu on valmiiksi perus­raudoitettu, 5 metriä pitkä ja vain 20 kg painava muotti, jonka avulla rakennuksen antura on mahdollista tehdä ja valaa valmiiksi päivässä.

Valmiiksi raudoitetut Tassu-valmismuotit toimitetaan työ­maalle sisäkkäin pinottuna. Asennus­vaiheessa ei tarvita erikois­työkaluja: muottien leikkaamiseen soveltuvien voima­saksien lisäksi tarvitaan vain side­lankaa ja sidonta­koukku muottien yhdistämiseksi. Muottien mukana tulee yksityis­kohtainen ja selkeä työ­ohje, jossa käydään läpi erilaisten liitosten ja pääty­kappaleiden tekeminen. Työ­ohje soveltuu niin ammatti- kuin omatoimi­rakentajalle. Muottien valu suoritetaan pumppu­valuna. Sokkelin rakentaminen voidaan aloittaa heti, kun betoni on kovettunut.

Lammi Tassu on:

  • HELPPO
    Tassu-valmismuotti on kevyt käsitellä ja helppo työstää, eikä asennuksessa tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista.
  • NOPEA
    Valmiiksi raudoitetun muotin avulla rakennuksen betonianturat voidaan muotittaa ja valaa valmiiksi päivässä.
  • EDULLINEN
    Nopean ja helpon asennuksen ansiosta voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Valettua muottia ei tarvitse purkaa, jolloin Tassua käytettäessä ei synny purkujätettä. Työmaa pysyy siistinä ja turvallisena.

Tutustu Lammi Tassu-valmisanturamuotin käyttöön ja tuotevalikoimaan.

Lisää tuotteesta Tassu-valmisanturamuotti

Tassu-valmisanturamuotti

Tassu-valmisanturamuotti on nopea, helppo ja kustannustehokas ratkaisu vahvan ja toimivan perustuksen toteuttamiseksi.

Tassu

Tassu

Tuotevalikoima

Lue lisää

LammiTassu työohjeet
Lammi

Lammi

Tutustu yritykseemme!

Lue lisää

Esitteet ja työohjeet
Lataa BIM/CAD-kirjasto

Lataa BIM/CAD-kirjasto

ProdLib on suunnattu arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille.

Lue lisää

LAMMI videot

LAMMI videot

Katso kaikki Lammin videot!

Lue lisää

Tassu-anturamuottien asennus

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän