Lammi Tassu -valmisantura­muottien tuotanto Lammille

Päivämäärä: 13.11.2023

Kaikki Lammi-tuotteet jatkossa yhdeltä varastopaikalta samalla toimituksella.

Lammi Tassu -valmisanturamuottien valmistus ja varastointi on keskitetty Lammille. Siirron taustalla on päätös keskittää kaikki yrityksen tuotanto, varastointi ja logistiikka samalle kiinteistölle. Näin pystytään nostamaan valmistus­kapasiteettia, tarjoamaan jatkossa kaikki yrityksen tuotteet yhdeltä varasto­paikalta samalla toimituksella, sekä palvelemaan laajemmin lastaus­ajoin ja keskitetyllä lähettämö­toiminnalla. Näillä muutoksilla toiminnan laatu sekä kilpailu­kyky paranevat entisestään.

Lammi Tassujen valmistus ja valmis­tuotevarasto ovat sijainneet Vantaalla vuodesta 2006 asti. Toiminta on siirretty 2.11. alkaen Lammille Hämeenlinnaan yrityksen harkko­tehtaan ja pää­varaston yhteyteen. Siirrolla ei ole vaikutusta varasto­tuotteiden valikoimaan eikä saatavuuteen, ja tilaukset sekä toimitukset tapahtuvat Lammilta. Siirron myötä pystytään toimittamaan kaikki Tassu-tilaukset suoraan Lammilta. Tämä mahdollistaa säästön rahti­kustannuksissa silloin, kun Tassut toimitetaan tai noudetaan työ­maalle harkko­toimituksen yhteydessä. Muutoksella on myös positiivinen vaikutus lastaus­aikoihin, sillä Tassu-tuotteiden osalta lastauksen saatavuus paranee.

Lammi Tassujen toimitukset ja noudot tapahtuvat osoitteesta:
Lammin Betoni Oy, Paarmamäentie 8, 16900 LAMMI

Muutos vaikuttaa myös lähettämön yhteystietoihin. Uudet yhteystiedot löydät täältä.

Paremmalle perustalle

Ympärivuotiseen rakentamiseen soveltuva Tassu-valmisantura­muotti on nopea, helppo ja kustannus­tehokas ratkaisu vahvan ja toimivan perustuksen toteuttamiseksi. Tassu on valmiiksi perus­raudoitettu, 5 metriä pitkä ja vain 20 kg painava muotti, jonka avulla rakennuksen antura on mahdollista tehdä ja valaa valmiiksi päivässä.

Valmiiksi raudoitetut Tassu-valmismuotit toimitetaan työ­maalle sisäkkäin pinottuna. Asennus­vaiheessa ei tarvita erikois­työkaluja: muottien leikkaamiseen soveltuvien voima­saksien lisäksi tarvitaan vain side­lankaa ja sidonta­koukku muottien yhdistämiseksi. Muottien mukana tulee yksityis­kohtainen ja selkeä työ­ohje, jossa käydään läpi erilaisten liitosten ja pääty­kappaleiden tekeminen. Työ­ohje soveltuu niin ammatti- kuin omatoimi­rakentajalle. Muottien valu suoritetaan pumppu­valuna. Sokkelin rakentaminen voidaan aloittaa heti, kun betoni on kovettunut.

Lammi Tassu on:

  • HELPPO
    Tassu-valmismuotti on kevyt käsitellä ja helppo työstää, eikä asennuksessa tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista.
  • NOPEA
    Valmiiksi raudoitetun muotin avulla rakennuksen betonianturat voidaan muotittaa ja valaa valmiiksi päivässä.
  • EDULLINEN
    Nopean ja helpon asennuksen ansiosta voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Valettua muottia ei tarvitse purkaa, jolloin Tassua käytettäessä ei synny purkujätettä. Työmaa pysyy siistinä ja turvallisena.

Tutustu Lammi Tassu-valmisanturamuotin käyttöön ja tuotevalikoimaan.

Lisää tuotteesta Tassu-valmisanturamuotti

Tassu-valmisanturamuotti

Tassu-valmisanturamuotti on nopea, helppo ja kustannustehokas ratkaisu vahvan ja toimivan perustuksen toteuttamiseksi.

Tassu

Tassu

Tuotevalikoima

Lue lisää

LammiTassu työohjeet
Lammi

Lammi

Tutustu yritykseemme!

Lue lisää

Esitteet ja työohjeet
Lataa BIM/CAD-kirjasto

Lataa BIM/CAD-kirjasto

ProdLib on suunnattu arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille.

Lue lisää

LAMMI videot

LAMMI videot

Katso kaikki Lammin videot!

Lue lisää

Tassu-anturamuottien asennus

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje