Lammi Tassu™ - betoniantura jopa yhdessä päivässä

Päivämäärä: 2.3.2022

Lammi Tassu tarjoaa helpon, nopean ja edullisen menetelmän rakennuksen perustuksen toteuttamiseksi. Valmiiksi raudoitetun muotin avulla rakennuksen antura voidaan tehdä ja valaa valmiiksi päivässä. Lammi-Perustuksen valmistama, ympärivuotiseen rakentamiseen soveltuva, valmistustavaltaan patentoitu Lammi Tassu-valmisanturamuotti tarjoaa nopean, helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun rakennusten anturan toteuttamiseksi.

Valmiiksi raudoitetut Tassu-valmismuotit tuodaan yhtenä toimituksena työmaalle sisäkkäin pinottuna. Asennusvaiheessa ei tarvita erikoistyökaluja: muottien leikkaamiseen soveltuvien voimasaksien lisäksi tarvitaan vain sidelankaa ja sidontakoukku muottien yhdistämiseksi. Muottien mukana tulee yksityiskohtainen ja selkeä työohje, jossa käydään läpi erilaisten liitosten ja päätykappaleiden tekeminen. Työohje soveltuu niin ammatti- kuin omatoimirakentajalle. Muottien valu suoritetaan pumppuvaluna. Sokkelin rakentaminen voidaan aloittaa heti, kun betoni on kovettunut.

Katso Lammi Tassu anturamuottien asennusvideo kerrostalotyömaalta:Lammi Tassu on:

HELPPO

Tassu-valmismuotti on kevyt käsitellä ja helppo työstää, eikä asennuksessa tarvita erikoistyökaluja tai -osaamista.

NOPEA

Valmiiksi raudoitetun muotin avulla rakennuksen betonianturat voidaan muotittaa ja valaa valmiiksi päivässä.

EDULLINEN

Nopean ja helpon asennuksen ansiosta voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä. Valettua muottia ei tarvitse purkaa, jolloin Tassua käytettäessä ei synny purkujätettä. Työmaa pysyy siistinä ja turvallisena.

Tutustu Lammi Tassu-valmisanturamuotin käyttöön ja tuotevalikoimaan www.lammi.fi/tassu

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi