Uusi Mipolam Affinity -muovimatto

Mipolam Affinity on Mipolam -tuotesarjan uusin tulokas. Affinity on 2 mm paksu homogeeninen muovimatto, jonka käyttöluokka on T eli paras mahdollinen. Tästä syystä Affinity soveltuukin parhaiten julkisten tilojen kovaan kulutukseen kuten esim. sairaalat, hoitokodit, koulut ja päiväkodit.

Affinity -mallistossa on yhteensä 28 suuntavapaata kuosia modernilla mattapinnalla. Harmaiden, ruskeiden ja beigejen värien lisäksi mallistossa on myös värikkäitä kuoseja.

Mipolam on ollut laadukkaan homogeenisen muovimaton tae jo vuodesta 1937. Saksassa valmistetut Mipolam -lattioissa on Evercare -pinta, jonka ansiosta lattian ylläpito on vaivatonta. Evercare -pintaa ei vahata eikä sitä tarvitse kuivakiillottaa. Mipolam -tuoteperheeseen kuuluu kattava määrä tuotteita: Symbioz, Esprit, Affinity, Accord, Elegance ja Cosmo. Mipolam on myös ympäristöystävällinen ratkaisu mm. TVOC < 10µg/m3 => 28 päivän jälkeen.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...