Gerflorilta upea ja laaja All-in-1 Creation 2022

Päivämäärä: 20.9.2022

Gerflorin Creation-mallistot ovat uudistuneet. All-in-1 Creation 2022 tarjoaa laadukkaan ja upean valikoiman LVT-lattioita julkisiin tiloihin ja koteihin.

All-in-1 Creation 2022 kattaa 4 tuotesarjaa, 5 asennusmenetelmää, 15 tuotetta ja yli 500 vaihtoehtoa. Kaikissa Creation-mallistoissa on lukematon määrä huippukuoseja ajattomista designeista viimeisimpiin trendeihin. Yli sata designia on yksinoikeudella Gerflorin valikoimassa.

Creation-valikoimaan kuuluvat julkisten tilojen Creation 70, Creation 55 ja Creation 40 sekä asuinkäyttöön tarkoitetut Creation 30 -mallistot. Julkisten tilojen mallistoista Creation 70 on suunniteltu kovan kulutuksen kohteisiin ja täysin uusi Creation 40 on kevyen käytön julkisiin tiloihin. Gerflorin LVT-lattiat sopivat uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin.

Tutustu videolta Creaton-mallistoon: 

Creation-mallistojen huippulaadukas ProtecShield™-pintakäsittely antaa ainutlaatuisen suojan naarmuuntumista vastaan ja tekee lattiasta helppohoitoisen. Mattapinta viimeistelee lattian luonnollisen ilmeen.

Vinyylilankkujen ja -laattojen tekniset ominaisuudet ovat entistä paremmat. Tuotteissa on uusi vahvistettu rakenne sekä kestävät lukkoliitosratkaisut. Lattioiden asentaminen on helppoa ja nopeaa.  Mallistoissa on myös pieni lankkukoko, joka on suunniteltu kalanruotokuvioasennukseen.

Creation-mallistoon kuuluvat myös tarvikkeet lattioiden viimeistelyyn. Valikoimasta löytyvät kuosikohtaiset jalkalistat sekä taso- ja eritasolistat.

Gerflorin LVT-lattiat valmistetaan Euroopassa. Materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja raaka-aineesta jopa 55 prosenttia on kierrätettyä.  Käytön jälkeen lattiat ovat sataprosenttisesti kierrätettäviä.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Pisan päiväkoti, Espoo

Pisan päiväkoti, Espoo

Ulkp. korjaus | Espoo | n. 1,9 milj. €

Ulkp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla ...

Puustelli Oulu
K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

Sisp. korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Lahti. ....

S-market Taivalkoski

S-market Taivalkoski

Taivalkoski

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi