Gerflorilta upea ja laaja All-in-1 Creation 2022

Päivämäärä: 20.9.2022

Gerflorin Creation-mallistot ovat uudistuneet. All-in-1 Creation 2022 tarjoaa laadukkaan ja upean valikoiman LVT-lattioita julkisiin tiloihin ja koteihin.

All-in-1 Creation 2022 kattaa 4 tuotesarjaa, 5 asennusmenetelmää, 15 tuotetta ja yli 500 vaihtoehtoa. Kaikissa Creation-mallistoissa on lukematon määrä huippukuoseja ajattomista designeista viimeisimpiin trendeihin. Yli sata designia on yksinoikeudella Gerflorin valikoimassa.

Creation-valikoimaan kuuluvat julkisten tilojen Creation 70, Creation 55 ja Creation 40 sekä asuinkäyttöön tarkoitetut Creation 30 -mallistot. Julkisten tilojen mallistoista Creation 70 on suunniteltu kovan kulutuksen kohteisiin ja täysin uusi Creation 40 on kevyen käytön julkisiin tiloihin. Gerflorin LVT-lattiat sopivat uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin.

Tutustu videolta Creaton-mallistoon: 

Creation-mallistojen huippulaadukas ProtecShield™-pintakäsittely antaa ainutlaatuisen suojan naarmuuntumista vastaan ja tekee lattiasta helppohoitoisen. Mattapinta viimeistelee lattian luonnollisen ilmeen.

Vinyylilankkujen ja -laattojen tekniset ominaisuudet ovat entistä paremmat. Tuotteissa on uusi vahvistettu rakenne sekä kestävät lukkoliitosratkaisut. Lattioiden asentaminen on helppoa ja nopeaa.  Mallistoissa on myös pieni lankkukoko, joka on suunniteltu kalanruotokuvioasennukseen.

Creation-mallistoon kuuluvat myös tarvikkeet lattioiden viimeistelyyn. Valikoimasta löytyvät kuosikohtaiset jalkalistat sekä taso- ja eritasolistat.

Gerflorin LVT-lattiat valmistetaan Euroopassa. Materiaalit ovat ympäristöystävällisiä ja raaka-aineesta jopa 55 prosenttia on kierrätettyä.  Käytön jälkeen lattiat ovat sataprosenttisesti kierrätettäviä.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Elenia Arena

Elenia Arena

Uudisrakennus | Hämeenlinna | 13,10 milj €

Hämeenlinnan Elenia Areena on monitoimiurheilutalo ja tapahtumien paikka. Ra...

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoki

Legendaarisena Seinäjoen "kössihallina" tunnetussa keskuksessa voit esimerkik...

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park

Seinäjoki

Seinäjoki Activity Park Oy koostuu Duudsonit Activity Parkista, Ravintola Pir...

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Salo

Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee Astrum-Keskuksessa. Astrum-Keskus on...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän