My Taralay Impression nostaa lattian suunnittelun uudelle tasolle

Päivämäärä: 5.12.2022

Gerflorin tuotekehityksen tuloksena syntynyt My Taralay Impression vie vinyylimaton suunnittelun uudelle tasolle. My Taralay Impression -palvelun avulla voi päästää luovuutensa valloilleen ja suunnitella oman lattiapäällysteen. Tämä antaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille rajattomasti mahdollisuuksia suunnitella kuhunkin kohteeseen ainutlaatuisen lattian.

My Taralay Impression -suunnittelupalvelu tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja vinyylimaton suunnitteluun. Digitaalisessa palvelussa voi omalla työpöydällään suunnitella päällysteen värin, hyödyntää 50 designin kirjastoa sekä lisätä pintaan vaikkapa logon tai kuvan.

Suunnittelupalvelun väritysosaan on valittu Taraplay Impression -kokoelman suosituimmat mallit. Suunnittelija valitsee näistä mieleisensä mallin ja kustomoi tälle haluamansa värin.

Lattiapäällysteen näyttävyyttä voi kohottaa lisäämällä pintaan printattavaksi kuvan tai logon. Tämä tekee vaikutuksen esimerkiksi yrityksen tiloissa.

My Taralay Impression -vinyylimatossa on Protecsol®2-pintakäsittely. Lattia on helppohoitoinen, eikä pintaa tarvitse lainkaan vahata. Moderni mattapinta viimeistelee lattian ilmeen ja lisää näyttävyyttä.

My Taralay Impression -päällysteen monikerroksinen rakenne tekee lattiasta joustavan ja tuntuu jalan alla mukavalta. Päällysteessä on valittavana kaksi paksuutta: Compact 2 mm ja Comfort 3,35 mm, joka on akustinen lattia (äänieristys 19 dB). Ominaisuuksiensa ansiosta se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa ja toimistoissa. My Taralay Impression -lattialla on M1-luokitus.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Elenia Arena

Elenia Arena

Uudisrakennus | Hämeenlinna | 13,10 milj €

Hämeenlinnan Elenia Areena on monitoimiurheilutalo ja tapahtumien paikka. Ra...

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoki

Legendaarisena Seinäjoen "kössihallina" tunnetussa keskuksessa voit esimerkik...

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park

Seinäjoki

Seinäjoki Activity Park Oy koostuu Duudsonit Activity Parkista, Ravintola Pir...

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Salo

Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee Astrum-Keskuksessa. Astrum-Keskus on...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän