Gerflorilta kestävä ja näyttävä lattia julkisiin tiloihin sekä koteihin

Päivämäärä: 15.11.2022

Gerflorin julkisten tilojen LVT-lattianpäällysteillä on monia ylivoimaisia etuja. Ne kestävät käyttöä ja katseita sekä ovat hiljaisia ja helppohoitoisia. Uuden sukupolven lattia on Creation 40 Rigid Acoustic.

Creation 40 Rigid Acoustic -lattian kestävyyden ja pitkäikäisyyden takaa Full rigid -runko. Tuotteessa on integroitu akustinen aluskate ja lukitusjärjestelmä. Lattia vaimentaa askelääntä ja tuntuu jalan alla miellyttävältä.

Keveytensä ansiosta tuote on helppo asentaa. Se sopii käytettäväksi sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Rigid-vinyyli on mahdollista asentaa suoraan keraamisen laatan päälle. Rigid Acoustic -lattianpäällysteen asennus tapahtuu liimattomasti.

 

Gerflorin Creation-malliston tapaan Rigid Acoustic -vinyylistä on tarjolla 30 eri designia. Tuotteessa on huippulaadukas ProtecShield™-pintakäsittely. Mattapinta viimeistelee luonnollisen ilmeen ja antaa ainutlaatuisen suojan naarmuuntumista vastaan. Lattia on myös helppo pitää puhtaana.

Creation 40 Rigid Acoustic -lattianpäällysteellä on alhainen C02-jalanjälki. Tuote valmistetaan Gerflorin tehtaalla Euroopassa, ja raaka-aineesta 35 prosenttia on kierrätettyä. Kun tuote aikanaan poistetaan käytöstä, on se sataprosenttisesti kierrätettävissä. Tuotteen ympäristöystävällisyydestä kertoo EPD-ympäristöseloste.

Gerflor on LVT-lattioiden vankka ammattilainen, joka on toiminut jo vuodesta 1985. Yrityksellä on oma suunnittelukeskus sekä kolme LVT-tehdasta ja kaksitoista logistiikkakeskusta Euroopassa.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Elenia Arena

Elenia Arena

Uudisrakennus | Hämeenlinna | 13,10 milj €

Hämeenlinnan Elenia Areena on monitoimiurheilutalo ja tapahtumien paikka. Ra...

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoki

Legendaarisena Seinäjoen "kössihallina" tunnetussa keskuksessa voit esimerkik...

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park

Seinäjoki

Seinäjoki Activity Park Oy koostuu Duudsonit Activity Parkista, Ravintola Pir...

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Salo

Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee Astrum-Keskuksessa. Astrum-Keskus on...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän