Gerflorin Creation Solid Clic – uuden sukupolven LVT-lattia

Päivämäärä: 7.10.2022

Lukkopontillisten vinyylilattioiden edelläkävijä Gerflor on kehittänyt uuden Creation Solid Clicin. Vinyylilankuissa ja -laatoissa on ainutlaatuinen Duocore 2.0 -rakenne ja ProtecShield™-pintakäsittely

Creation Solid Clic -vinyylilattia on erinomainen lattiaratkaisu niin julkisiin tiloihin kuin koteihin. Se on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta.

Creation Solid Clic -vinyylilattiassa on tuplavahvistettu runkorakenne ja miellyttävä pinta. Lisäksi se on hiljainen ja lämmin.

Lattian asentaminen on vaivatonta ja sujuu nopeasti. Vinyyliä on helppo työstää, esimerkiksi leikkaaminen onnistuu mattopuukolla. Lisäksi Creation Solid Clic on hiljainen asentaa.

Vahvan runkonsa ansiosta Creation Solid Clic soveltuu mainiosti myös saneerauskohteisiin. Asennus voidaan toteuttaa useimmiten vanhan lattiapinnan päälle ja epätasaisellekin alustalle.

Uudessa lukitusjärjestelmässä on vertikaalinen päätypontti sekä taitettava sivu. Tämä Gerflorin ratkaisu on kestävä ja vesitiivis. Tarvittaessa myös lankun vaihto onnistuu keskeltä lattiaa.

Pitkän sivun taitettava pontti takaa puolestaan helpon ja lähes äänettömän asennuksen. Askeläänierityksen parantamiseksi vinyylilattia voidaan asentaa Gerflorin aluskatteen päälle.

Creation Solid Clic -lattiassa on huippulaadukas ProtecShield™-pintakäsittely, jonka mattapinta viimeistelee luonnollisen ilmeen. Pintakäsittely antaa ainutlaatuisen suojan naarmuuntumista vastaan, ja lattia on helppo pitää puhtaana.

Lukkopontillinen Creation Solid Clic kestää erinomaisesti lämpötilavaihteluita, mikä on tutkittu ja testattu. Tämän ominaisuuden ansiosta se sopii hyvin lattiapinnaksi isojenkin ikkunoiden eteen.

Creation Solid Cliciin on saatavissa myös yhteensopivat tarvikkeet viimeistelyyn, kuten taso- ja eritaso- sekä jalkalistat.Creation Solid Clic -lattia on kestävyytensä vuoksi ympäristöystävällinen, mutta myös muutoin esimerkillinen tuote kiertotalouden näkökulmasta. Se valmistetaan Gerflorin tehtaalla Ranskassa ja raaka-aineesta yli puolet on kierrätettyä. Kun tuote aikanaan poistetaan käytöstä, on se sataprosenttisesti kierrätettävissä.

Gerflor on LVT-lattioiden vankka ammattilainen, joka on toiminut jo vuodesta 1985. Yrityksellä on oma suunnittelukeskus sekä kolme LVT-tehdasta ja kaksitoista logistiikkakeskusta Euroopassa.

Lisää tuotteesta Creation 55 Solid Clic

Creation 55 Solid Clic

Uusi Gerflorin patentoitu Clic-lukkopontti! Valmistettu Euroopassa.

LVT-lattiat - Hoito-ohje
Dokumentit

Dokumentit

Suora pääsy Gerflorin dokumentteihin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Creation 55 Solid Clic - Tekniset tiedot
CREATION 55 Solid Clic

CREATION 55 Solid Clic

Product & designs: New construction DuoCore2.0: the best balance between Rig...

Lue lisää

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Pisan päiväkoti, Espoo

Pisan päiväkoti, Espoo

Ulkp. korjaus | Espoo | n. 1,9 milj. €

Ulkp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla ...

Puustelli Oulu
K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

Sisp. korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Lahti. ....

S-market Taivalkoski

S-market Taivalkoski

Taivalkoski

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi