Ideaali lattia saneerauskohteisiin

Päivämäärä: 29.11.2023

Gerflorin lohenpyrstölaattojen GTI:n, Attractionin ja Creation 70 Connectin asentaminen on vaivatonta. Vanhat lattiapinnat voidaan uusia nopeasti ja pölyttömästi, ilman että tilan käyttö keskeytyy.

Irtoasennettava lohenpyrstölaatta onkin ihanteellinen ratkaisu saneerattaviin tiloihin, jotka ovat käytössä yötä päivää.

Ainutlaatuinen lohenpyrstöliitos tekee laattojen saumoista kestävän ja vesitiiviin. Laatat voidaan tarvittaessa purkaa ja asentaa uudelleen. Lohenpyrstölaatat tarjoavat myös akustista mukavuutta ja ne ovat käytössä miellyttäviä ja turvallisia.

GTI

GTI-vinyylilaatat on tehty kestämään kaikista kovinta julkisten tilojen kulutusta. Laatat ovat 6 mm paksuja. GTI MAX on kestävin vinyylilaatta markkinoilla ja lattia kestää myös raskaita rullaavia kuormia, kuten pumppukärry- ja trukkiliikennettä. PUR+-pintakäsittelyn ansiosta lattian ylläpito on vaivatonta. Katso mallisto täältä.

Attraction

Attraction-vinyylilaatta on 5 mm paksu ja se kestää hyvin julkisten tilojen kovaa kulutusta. Laatoissa on Protecsol®2-pintakäsittely, joten lattian ylläpito on vaivatonta. Attractionilla on yhtenevät kuosit Taralay Premium -vinyylimattomalliston kanssa. Katso mallisto täältä.

Creation 70 Connect

Gerflorin Creation 70 Connect -vinyylilaatta on moderni ja näyttävä lattiavalinta julkisiin tiloihin. Tuotteen mallisto kattaa 11 XL-laattaa (701.3 x 701.3 mm). Laatassa on PUR+-pintakäsittely, jonka ansiosta se on helppo ylläpitää. Katso mallisto täältä.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Pisan päiväkoti, Espoo

Pisan päiväkoti, Espoo

Ulkp. korjaus | Espoo | n. 1,9 milj. €

Ulkp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla ...

Puustelli Oulu
K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

Sisp. korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Lahti. ....

S-market Taivalkoski

S-market Taivalkoski

Taivalkoski

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje