Taralay Impression HOP – irtoasennettava vinyylimatto julkisiin tiloihin

Päivämäärä: 13.9.2023

Taralay Impression HOP – irtoasennettava vinyylimatto julkisiin tiloihin 

Taralay Impression HOP on innovatiivinen, kestävä ja ympäristöystävällinen julkisten tilojen lattiapäällyste Gerflorilta.

Taralay Impression HOP -mallistossa on laaja valikoima designeja: puu, mineraali, tekstiili, grafiikka, uni ja fantasia. Viimeistellyn ilmeen takaa moderni mattapinta.

Gerflorin uuden sukupolven Taralay Impression HOP on monikerroksinen vinyylimatto, joka on erittäin kestävä ympäristöystävällisyydestä tinkimättä. Tuote sopii käytettäväksi sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Lattiapäällysteen asennus toteutetaan HOP-teipillä irtoasennuksena ilman liimaa, minkä jälkeen lattia on heti käytettävissä. 

Taralay Impression HOPin ainutlaatuinen monikerroksinen rakenne tekee lattiasta erityisen kestävän. Tuotteen pitkä elinkaari tukee ympäristöystävällisyyttä. Taralay Impression HOP -lattiapäällysteen materiaaleista vähintään 15 prosenttia on kierrätettyä ja on sataprosenttisesti kierrätettävissä.

Ominaisuuksiensa ansiosta Taralay Impression HOP sopii erinomaisesti kovalla käytöllä oleviin julkisiin tiloihin, esimerkiksi kouluihin, päiväkoteihin, toimitiloihin ja vanhainkoteihin. Tuote kestää hyvin rullaavia kuormia sekä olosuhteiden, kuten lämpötilan ja kosteuden vaihteluita. 

Taralay Impression HOP -lattiapäällyste tuntuu jalan alla mukavalta ja vaimentaa askelääntä. Akustisessa tuotteessa on 19 dB ääneneristys.  

Vinyylimatossa on huippulaadukas Protecsol®2-pintakäsittely. Lattia on helppohoitoinen, eikä pintaa tarvitse lainkaan vahata.  Se on helppo pitää puhtaana, mikä säästää vettä ja puhdistusaineita. 

Taralay Impression HOP -mallistossa on runsaasti vaikuttavia kuoseja ja värejä. Valikoimaan kuuluu puu-, kivi- ja tekstiilikuoseja, graafisia kuvioita sekä useita eri värivaihtoehtoja. Tämä tarjoaa suunnittelijoille lukuisia vaihtoehtoja suunnitella jokaiseen tilaan sopivan lattian.

Gerflor on mukana Habitare-messuilla 13.–15.9.2023
ammattilaisille suunnatussa Habitare Pro -tapahtumassa osastolla 6b90. 

 

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Pisan päiväkoti, Espoo

Pisan päiväkoti, Espoo

Ulkp. korjaus | Espoo | n. 1,9 milj. €

Ulkp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla ...

Puustelli Oulu
K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

Sisp. korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Lahti. ....

S-market Taivalkoski

S-market Taivalkoski

Taivalkoski

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi