Gerflorin uutuus Taralay Impression - ainutlaatuinen ja kestävä lattia

Päivämäärä: 26.4.2023

Gerflor on lanseerannut uuden sukupolven Taralay Impression -lattiapäällysteen. Gerflorin tuotekehityksen tuloksena syntynyt monikerroksinen vinyylimatto on erittäin kestävä ympäristöystävällisyydestä tinkimättä. Taralay Impression -mallistosta löytyy noin sadan kuosin ja värin valikoima.

Taralay Impression -lattiapäällyste tarjoaa neljä askelta kohti kestävää ja ympäristöystävällistä lattiaa julkisiin tiloihin. Tuote sopii käytettäväksi sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin.

1) Kierrätettyjä materiaaleja

Taralay Impression -lattiapäällysteellä on mahdollisimman alhainen hiilijalanjälki. Sen materiaaleista vähintään 15 prosenttia on kierrätettyä. Esimerkiksi tuotteen lasikuitukerroksissa hyödynnetään kierrätettyjä raaka-aineita.

Gerflor on sitoutunut ekologiseen tuotantoon sen jokaisessa vaiheessa.

2) Helppo ja nopea asennus

Taralay Impression -lattiapäällysteen asennus onnistuu helposti ja nopeasti. Impressionin HOP-malliston asennus toteutetaan HOP-teipillä irtoasennuksena ilman liimaa.

Kun lattia on saatu paikalleen, on se heti käytettävissä.

3) Käytössä kestävä ja pitkäikäinen

Taralay Impressionissa on ainutlaatuinen monikerroksinen rakenne, joka tekee lattiasta erityisen kestävän, mutta myös miellyttävän. Tuotteen pitkä elinkaari tukee sen ympäristöystävällisyyttä. Taralay Impressionilla on M1-luokitus. 

Ominaisuuksiensa ansiosta Taralay Impression soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa, toimistoissa ja liiketiloissa. Tuote kestää hyvin myös rullaavia kuormia. Lattiapäällyste sietää hyvin olosuhteiden, kuten lämpötilan ja kosteuden vaihteluita.

Lattia tuntuu jalan alla mukavalta ja se vaimentaa askelääntä. Tuotetta on saatavana myös akustisena versiona (äänieristys 19 dB).

Taralay Impression -vinyylimatossa on huippulaadukas Protecsol®2-pintakäsittely. Lattia on helppohoitoinen, eikä pintaa tarvitse lainkaan vahata.

Moderni mattapinta viimeistelee lattian ilmeen. Koska Taralay Impression -lattia on helppo pitää puhtaana, säästyy vettä ja puhdistusaineita.

4) Uudelleen kierrätettävä

Taralay Impression on sataprosenttisesti kierrätettävässä.

Useita desingneja

Taralay Impression -mallistossa on lähes sata vaikuttavaa kuosia ja väriä. Runsaaseen valikoimaan kuuluu puu-, kivi- ja tekstiilikuoseja, graafisia kuvioita sekä useita eri värivaihtoehtoja. Tämä tarjoaa suunnittelijoille lukuisia vaihtoehtoja suunnitella kuhunkin kohteeseen sopivan lattian.

Impressionin HOP-mallistossa, joka toteutetaan irtoasennuksena, on valittavana 30 tyylikästä ja ajatonta kuosia.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Pisan päiväkoti, Espoo

Pisan päiväkoti, Espoo

Ulkp. korjaus | Espoo | n. 1,9 milj. €

Ulkp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla ...

Puustelli Oulu
K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

Sisp. korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Lahti. ....

S-market Taivalkoski

S-market Taivalkoski

Taivalkoski

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi