Uudet Creation vinyylilankut & vinyylilaatat

Päivämäärä: 27.8.2015

Uudet Creation vinyylilankut & vinyylilaatat

Gerflorin julkisten tilojen LVT-vinyylien mallisto on täysin uudistunut. LVT-vinyylejä on nyt mahdollisuus saada kahdella eri paksuisella kulutuspinnalla ja kolmella eri asennustavalla. Creation 70 kulutuspinta on 0,7 mm ja Creation 55 kulutuspinta on 0,55 mm. Lattian pinnassa on PUR+ -käsittely, joka antaa tuotteelle erinomaiset puhdistusominaisuudet, kemikaalien kestävyyden ja parantaa merkittävästi naarmuuntumisenkestoa. Perinteisempien lankkujen ja laattojen lisäksi mallistossa on myös paljon erikokoisia ja värikkäitä kuoseja. Yhteensä kuoseja on yli 150.

Lukkopontilliset vinyylilattiat: Creation 70 Clic ja Creation 55 Clic

Lukkopontillisten vinyylilattioiden ainutlaatuinen asennussysteemi, jossa vanhat lattiapinnat voidaan uusia nopeasti ja pölyttömästi, ilman että tilan käyttö keskeytyy. Lukkopontilliset vinyylit ovatkin erinomainen ratkaisu saneerattaviin tiloihin, jotka ovat käytössä yötä päivää. Lukkopontillisen vinyylin saumat ovat vesitiiviit eikä lattia tupoa kosteuden vaikutuksesta.

Alustaan liimattavat vinyylilattiat: Creation 70 ja Creation 55

Liimattavien vinyylilankkujen ja vinyylilaattojen mallisto on todella kattava ja antaa mahdollisuuksia rakentaa erilaisia tunnelmia ja kokonaisuuksia. Gerflorin kehittämä PUR+ käsittely tekee lattian pinnasta entistä paremmin naarmuuntumista kestävän ja hoidosta entistä helpompaa. Näin päällysteen elinkaarikustannukset saadaan pidettyä alhaisina.

Tarrapohjaiset vinyylilattiat: Creation 70 X’Press ja Creation 55 X’Press

Tarrapohjainen Creation X’Press on nopeiten ja helpoiten asennettava vinyylilattia. Täysin uudenlaisen tarrapohjan ansiosta lankut ja laatat eivät tarvitse erillistä liimaa vaan tarrapaperi otetaan pohjasta pois ja painetaan lankku/laatta lattiaan. Lattian voi tarvittaessa irrottaa ja asentaa uudelleen. X'Press on ihanteellinen ratkaisu saneerattaviin tiloihin, koska lattia on niin nopea asentaa ja on asennuksen jälkeen heti käyttövalmis.

Käyttökohteita:
Hyviä käyttökohteita mm. liiketilat, myymälät, hotellit, ravintolat, kahvilat, koulutustilat, toimistot.

Lisätietoja:
Gerflor Oy
puh. 010 617 5150
Rekolanpohjankatu 3
15300 LAHTI
Kotisivu: www.gerflor.fi

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Elenia Arena

Elenia Arena

Uudisrakennus | Hämeenlinna | 13,10 milj €

Hämeenlinnan Elenia Areena on monitoimiurheilutalo ja tapahtumien paikka. Ra...

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoki

Legendaarisena Seinäjoen "kössihallina" tunnetussa keskuksessa voit esimerkik...

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park

Seinäjoki

Seinäjoki Activity Park Oy koostuu Duudsonit Activity Parkista, Ravintola Pir...

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Salo

Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee Astrum-Keskuksessa. Astrum-Keskus on...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän