Uponor julkaisi lattialämmityksen ja -viilennyksen käsikirjan

Päivämäärä: 16.10.2017

Uponor julkaisi Lattialämmitys- ja viilennysratkaisut kerrostalossa -käsikirjan. Kirja on tarkoitettu erityisesti suunnittelijoille. Kattava tietopaketti pitää sisällään kaiken Uponorin lattialämmityksen ja -viilennyksen teknisistä ratkaisuista aina suunnittelu- ja asennusohjeisiin asti. Kirja on ladattavissa ilmaiseksi Uponorin sivuilta: https://www.uponor.fi/palvelut/materiaalipankki

Kaikki yksissä kansissa

Käsikirjassa esitellään kattavasti lattialämmitys- ja -viilennysjärjestelmän ominaisuudet ja ohjeistetaan rakennushankkeen osapuolia järjestelmän suunnittelussa, hankinnassa, asennuksessa ja käyttöönotossa. Käsikirja on tehty kerrostaloa silmälläpitäen, mutta pienin muutoksin sen sisältämä tieto on sovellettavissa kaikkiin kohteisiin pientalot ja liikerakentaminen mukaan luettuna.

- Suurin apu käsikirjasta tulee varmasti LVI-suunnittelijoille, joilla ei hektisen arjen keskellä ole aikaa paneutua uusiin järjestelmiin. Nyt tieto tarjotaan valmiiksi yhteen koottuna, kertoo Uponorin tuoteryhmäpäällikkö Mikko Nieminen.

Käsikirjan lisäksi kokonaisuuteen kuuluvat esimerkkikytkentäkaaviot sekä työselostus, jonka LVI-suunnittelija voi kopioida osittain tai kokonaan osaksi kunkin kohteen LVI-työselostusta.

Kerrostalojen lämmitysratkaisut uusiksi

Uponorin tuoteryhmäpäällikkö Mikko Nieminen uskoo, että käsikirja löytää paikkansa alan ammattilaisten joukossa.

- Pientaloissa lattialämmitys ja -viilennys on jo arkipäivää, kun taas kerrostaloissa se on vasta yleistymässä. Tällä käsikirjalla pystytään osoittamaan, että lattialämmitys ja -viilennys on kustannustehokas ja järkevä ratkaisu myös kerrostaloihin, vahvistaa Mikko Nieminen.

Kirjan voi ladata ilmaiseksi osoitteesta: https://www.uponor.fi/palvelut/materiaalipankki

Lisätietoja:

Uponor Suomi Oy 
Tuoteryhmäpäällikkö Mikko Nieminen 
puh. 020 129 2684 
[email protected] 
www.uponor.fi

Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen sekä kunnallistekniikan ja ympäristörakentamisen segmenttejä. Uponorin palveluksessa on noin 3 900 henkeä 30 maassa, etupäässä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2016 Uponorin liikevaihto oli noin 1,1 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponor.fi

Referenssihankkeet Uponor Suomi Oy

Rautatienkatu 21 Tampereella

Rautatienkatu 21 Tampereella

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen keskustassa sijaitseva vanha Postitalo sai vuonna 2017 uuden elämän...

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:lle on valmistunut kauniille paikalle Kantviki...

Käärmetalon peruskorjaus

Käärmetalon peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 8 milj. €

Mäkelänkadun reunaa kiemurteleva kerrostalo Helsingin Käpylässä on tuttu maam...

As Oy Liedon Joutsen

As Oy Liedon Joutsen

Uudisrakennus | Lieto | Ei tiedossa

Liedon Auranrantaan on noussut kolme korkeatasoista asuinkerrostaloa, joista ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän