Turvallinen, laadukas ja kotimainen Lammi Harkko

Päivämäärä: 4.9.2018

Lammin betoniharkkojen laatu ja turvallisuus varmistetaan jo tuotteen suunnittelupöydällä ja valmistusta suunniteltaessa. Tuotekehityksessä harkkoihin valitaan parhaat mahdolliset, testatut raaka-aineet ja harkoista suunnitellaan täysin yhteensopivat tuoteperheet.

Harkoista rakennettu kivitalo on ympäristöystävällinen ja taloudellisesti pitkällä tähtäimellä kannattava valinta, koska talon energiankulutus on yleisesti hyvin vähäistä. Massiivisten kiviseinärakenteiden ansiosta talo on hiljainen, sillä seinät eristävät hyvin talon ulkopuoliset äänet.

Kivi on materiaalina luontaisesti tiivis ja tasalämpöinen. Massiivinen kiviseinä pitää talon lämpötilan miellyttävänä ja tasaisena niin kesäkuumilla kuin kovilla talvipakkasillakin. Kivimateriaali on myös paloturvallinen, eikä se lahoa tai homehdu.

Lammi Harkot ovat turvallinen rakennusmateriaali, sillä ne eivät sisällä lainkaan orgaanisia aineita. Ne eivät siis reagoi kosteusvaurion sattuessa homehtumalla. Kaikilla Lammin harkko- ja pihatuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä avainlippumerkki. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Lammin omalla tehtaalla Lammilla, Hämeenlinnassa.

Lisätietoja, ratkaisuja ja ideoita: www.lammi.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän