SPM - Suojaa ja sisustaa seinät, ovet ja kulmat julkisissa tiloissa

Päivämäärä: 25.9.2018

Julkisten tilojen käytävien seinät, kulmat ja ovet ovat jatkuvasti vaarassa mm. painavien kuormien ja kovan liikenteen takia. SPM-tuotteet on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista ja ne on tehty kestämään kovinta kulutusta erilaisissa julkisissa tiloissa. Kaikki tuotteet on suunniteltu turvalliseksi ihmisten terveydelle. Gerflor testaa kaikki tuotteensa oikeissa ympäristöissä ennen tuotelanseerausta. Näin voimme taata tuotteiden iskunkestävyyden oikeissa olosuhteissa.

Seinäsuojat

Useita eri vaihtoehtoja seinien suojaamiseen. Valikoimassa löytyy myös kuvallisia opastavia seinäsuojia esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin.

Käsijohteet

SPM-käsijohteet on suunniteltu tarjoamaan ergonomiaa ja ohjausta. Ne toimivat liikkumisen apuvälineenä etenkin portaissa ja käytävillä. Laaja mallisto tarjoaa muotoilultaan ja väreiltään monia eri vaihtoehtoja.

Ovisuojat

Julkisissa tiloissa ovet joutuvat useasti kovalle koetukselle. Gerflor on kehittänyt erilaisia suojia erilaisiin käyttötarkoituksiin: potkusuojia, ovenkahvasuojia, osittaisia ovisuojia, raamisuojia.

Kulmasuojat

Kulmat ovat erityisen alttiita kulumiselle ja iskuille. Gerflorilla on kattava valikoima kulmasuojia, jotka tarjoavat tehokasta ja turvallista suojaa. Säädettävät ja joustavat kulmasuojat mukautuvat erilaisille kulmille. 

Käyttökohteet

Sairaalat, vanhainkodit, hoitolaitokset, koulut, päiväkodit, urheiluhallit yms.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Pisan päiväkoti, Espoo

Pisan päiväkoti, Espoo

Ulkp. korjaus | Espoo | n. 1,9 milj. €

Ulkp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa päiväkodit, seimet, paikkakunnalla ...

Puustelli Oulu
K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

K-Citymarket Karisman uudistaminen Lahdessa

Sisp. korjaus | Lahti | Ei tiedossa

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Lahti. ....

S-market Taivalkoski

S-market Taivalkoski

Taivalkoski

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän