• M1-hyväksytty lattianpäällystejärjestelmä
  • M1-hyväksytty lattianpäällystejärjestelmä

M1-hyväksytty lattianpäällystejärjestelmä

Gerflorin ja Sika Finlandin yhdessä kehittämä lattiajärjestelmä on kokonaisuudessaan M1-hyväksytty. Järjestelmä kattaa Gerflorin Mipolam Symbioz-lattianpäällysteen lisäksi myös Cascon Floor Expert- lattialiiman, tasoitteen ja pohjustuksen.

Järjestelmän asennusvaiheet:

  1. Betonialusta
  2. Casco Floor Expert VD-pohjuste – vesiohenteinen, liuotteeton dispersiopohjuste
  3. Casco Floor Expert SP-X – vähäpölyinen, itsesiliävä hienotasoite (pumpattavissa)
  4. Casco Floor Expert CascoProff Universal – monikäyttöinen lattianpäällysteliima ammattilaisille
  5. Gerflor Mipolam Symbioz – korkealaatuinen homogeeninen muovimatto, pehmittimet 100% luonnosta

M1-luokiteltu lattia on helppo ja turvallinen valinta

M1-luokitus edistää vähäpäästöisten rakennusmateriaalien kehittämistä ja käyttöä. Hyvä sisäilma vaatii sisäilma-asioiden huomioon ottamista suunnittelun, rakentamisen ja käytön kaikissa vaiheissa.

Rakennusmateriaalien päästöluokitus esittää vaatimukset tavanomaisissa työ- ja asuintiloissa käytettäville materiaaleille hyvän sisäilman laadun kannalta. M1-logo kertoo, että tuote on vähäpäästöinen.

Gerflorin Mipolam-muovimatot

Mipolam on ollut laadukkaan homogeenisen muovimaton tae jo vuodesta 1937. Saksassa valmistetuissa Mipolam-lattioissa on Evercare-pinta, jonka ansiosta lattian ylläpito on vaivatonta. Evercare -pintaa ei vahata eikä sitä tarvitse kuivakiillottaa.

Mipolam -muovimatot on tehty julkisten tilojen kovaan kulutukseen. Lattioissa on huippuunsa kehitetty kemikaalikestävyys ja ne kestävät todella hyvin naarmuuntumista ja hankausta.

Lisätietoja:
Gerflor Oy
puh. 010 617 5150
Rekolanpohjankatu 3
15300 LAHTI

www.gerflor.fi
www.sika.fi

 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...