Lammi Kuorikivi® – tehokasta ja kestävää rakentamista

Päivämäärä: 2.11.2020

Lammi Kuorikivi® on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeisiin ja toiveisiin. Vuonna 2018 markkinoille tullut uusi valueristeharkko syntyi halusta parantaa rappausalustan ja pinnan hallintaa sekä ominaisuuksia. Valmis lopputuotteemme tuo harkkorakentamiseen mielenkiintoisen vaihtoehdon yksinkertaistamalla ja nopeuttamalla rakentamista, sekä lisäämällä rappauspinnan lujuutta ja käyttöikää.

Lammi Kuorikiven erinomaisuus piilee sen innovatiivisessa ulkokuorirakenteessa. Ulkokuorena ja rappausalustana toimii 200x200 mm ruutuihin jaettu 25 mm paksu, mallisuojattu betonikuori.  Kuoressa on loistava iskunkestävyys ja se on valmis rapattavaksi heti valun jälkeen. 

Kuorikiven kantavana sisäkuorena toimii 200 mm betonikuori ja eristeenä grafiitti-EPS. Aukkojen ylitykset tehdään Lammin patentoimalla liittoprofiililla.

Lammi Kuorikivi® on nopea latoa ja helppo valaa yhden valuaukkopuolen ansiosta. Rakentamisen nopeutta lisää heti rapattava kova betonikuori. Kuorikivessä on loistavan iskunkestävyyden lisäksi erinomainen kantavuus, kuormitus- ja maanpainekestävyys. Lammi Kuorikivi® soveltuukin erinomaisesti teknisesti haastaviin rakenteisiin, joissa on suuret lujuusvaatimukset, kuten kerrostaloihin, teollisuusrakennuksiin ja korkeisiin maanalaisiin rakenteisiin.Näiden ominaisuuksien lisäksi loistava paloluokitus, ääneneristävyys ja säilyvyys tekevät kuorikivestä turvallisen ja kestävän valinnan

Tutustu kolmeen kohteeseen, joiden rakennusmateriaaliksi valittiin Lammi Kuorikivi®. Katso kohteiden esittelyvideot, ja kuule rakentamisen ammattilaisten kokemukset tuotteen käytöstä ja ominaisuuksista, jotka vaikuttivat siihen, miksi kohteiden rakennusmateriaaliksi valittiin juuri Lammi Kuorikivi®.

Lue lisää harkkorakentamisesta, Lammin tuoteratkaisuista ja Lammi Kuorikiven käyttökokemuksista:
www.lammi.fi/harkko/kokemuksia

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi