Lammi Harkot ovat ammattilaisten suosittelema ratkaisu

Päivämäärä: 12.4.2021

Kun TKU-Rakennus lähti suunnittelemaan Kaarinan komealle merenrantatontille asuintaloja, oli lähtökohta selvä: arvokkaalle paikalle rakennetaan laadukkaita taloja. Harkkorakentamisen kestävyyden, toimitusvarmuuden ja helppouden lisäksi valinnassa painoi Lammin tunnettuus. Arvostettu kivitalobrändi edesauttoi asuntojen nopeaa myyntiä kohtuullisella hinnalla, jolla katettiin rakennuskulujen lisäksi arvokkaan tontin kustannukset.

Kaarinan Strandiksi nimetty kolmen taloyhtiön kokonaisuus koostuu kuudesta kolmen asunnon talosta. Jokaisesta 104–132 neliömetrin asunnosta avautuu näkymä merelle. Talojen sijoittelussa on otettu huomioon tontin runsaat korkeuserot ja tähän löytyi ratkaisu Lammin harkko- ja pihatuotteista.

Kaarina Strand on luontevaa jatkoa TKU-Rakennuksen ja Lammin Betonin yhteistyölle. TKU-Rakennus on todennut useissa aiemmissa hankkeissaan, että Lammi Harkkojen korkea laatu ja mittatarkkuus takaavat vaivattoman ja sujuvan rakentamisen. Rakentajat arvostavat myös toimitusvarmuutta: tilatut harkot tulevat oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, minkä lisäksi tuotelaadut ja määrät täsmäävät.

Asunto Oy Kaarinan Strand I, II ja III

  • Yhteensä kuusi 2-kerroksista rivitaloa
  • Yhteensä 18 asuntoa 104–132 m2
  • Kokonaisuuden rakennusaika: vaiheittain elokuu 2017 – maaliskuu 2019
  • Perustajaurakoitsija: TKU-Rakennus Oy
  • Arkkitehtisuunnittelu: Sigge Arkkitehdit Oy, Arkkitehti SAFA Pekka Mäki
  • Rakennesuunnittelu: Insinööritoimisto Kimmo Jylhä

Tutustu Kaarina Strandiin ja katso kohteen videoesittely.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje