Kotimaisilla Lammi Harkoilla kestävää, laadukasta ja turvallista rakentamista.

Päivämäärä: 5.5.2020

Lammi Harkko -rakennuskivillä työ on helppoa ja nopeaa. Pitkän tuotekehityksen tuloksena syntyneet Lammi Harkot ovat mittatarkkoja, paloturvallisia, lahoamattomia sekä sään- ja pakkasenkestäviä.

Suunnittelijoiden suosikki

Lammi Harkko -rakennuskivet soveltuvat perustusten, kellareiden ja seinärakenteiden tekemiseen. Massiivinen, tiivis seinärakenne varmistaa erinomaisen energiatehokkuuden ja tehokkaan ääneneristyksen. Lammi Harkolla saavutetaan erinomainen kantavuus ja lujuus. Harkot mahdollistavat raudoituksen sijoittamisen siten, että suojabetonietäisyys täyttyy rakenteessa betoninormien mukaiseksi. Näin rakenteen käyttöikä pystytään varmistamaan jo suunnitteluvaiheessa. Valikoimassa on valmiiksi mietityt, rakentamista helpottavat tuoteperheet: kulma-, pääty- ja osa- harkot sekä patentoitu aukonylitysjärjestelmä.

Helpottaa rakentamista

Erilaisten putkitusten, kaapelointien ja sähkörasioiden asentaminen seiniin on valuonteloiden ansiosta vaivatonta. Pinnoitusalustana betonikivien pinta on optimaalinen sekä sisä- että ulkoseinissä. Kalusteet tai sisustuselementit eivät tarvitse erillisiä tukia tai erikoiskiinnikkeitä, vaan ne voidaan kiinnittää suoraan kiviseinään. Lammi Harkot ovat korkeussuunnassa määrämittaan timanttihiottuja. Tämä on ladottavien kivien tärkein ominaisuus rakenteen pystyttämisen kannalta.

Turvallinen valinta

Lammin Betonin tuotanto on Inspecta Sertifiointi Oy:n alaista. Lammi Harkot ovat turvallisia ja korkealaatuisia tuotteita ja kuuluvat Sisäilma- yhdistys ry:n sisäilmastoluokituksen parhaaseen M1- luokkaan. Suomalaisesta luonnonkiviaineesta valmistetut Lammi Harkot ovat täysin kierrätettäviä, myös lämpökivien grafiitti-EPS-eristeen osalta.

Lammi Harkoilla rakennat massiivisen, terveellisen ja turvallisen seinärakenteen kaikenlaisiin kohteisiin.

Tutustu Lammi Harkko-tuoteperheisiin ja harkkojen monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin ja ominaisuuksiin: www.lammi.fi/harkko

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje