Kestäviä materiaaleja ja ajatonta modulaarisuutta

Päivämäärä: 12.4.2023

Selkeys, kauneus, leikkisyys, modulaarisuus ja kestävyys ovat sanoja, joilla voi kuvata Kinnarpsin tämän kevään uutuuksia. Ajattomuus ja käytännöllisyys sopivat yhtä lailla kuvaamaan niitä. Kekseliäät tuotteet kutsuvat esille luovuutta ja tuovat tiloihin joustavuutta ja moni-ilmeisyyttä. Elegantti minimaalisuus tekee helpoksi yhdistelemisen muuhun sisustukseen.

Uusi Siro-tuoli on selkeän muotonsa ansiosta helppo yhdistää erilaisiin sisustuksiin. Se sopii hyvin kokoustiloihin, neuvotteluhuoneisiin tai touch-down-tiloihin. Tuoli on ympäriverhoiltu. Sekä istuimessa että patentoidussa selkänojassa on integroituna mukavuutta lisäävä jousitus.

Nomad-pöydät luovat tilaan modernia ilmettä ja muunneltavuutta. Pylväsmäinen pöytä siirtyy helposti paikasta toiseen ja sopeutuu moneen käyttötarpeeseen. Saatavana on useita kokoja ja värejä. Materiaalina FSC®-merkitty saarni ja tammi tai maalattu teräspelti.

Kiehtovat uudet materiaalit, kuten Yarn-tuolien hairlok-täyte, sekoitus jouhia ja luonnonlateksia sekä neulahuopaa, auttavat suunnittelemaan kestäviä sisustusratkaisuja. Monet kalusteiden muodot ovat saaneet innoitusta luonnosta, kuten Cobble-rahien pyöreäksi hioutuneista pinnoista voi huomata.

Kalusteet on luotu tilanteisiin, joissa ihmiset kohtaavat ja inspiroituvat toistensa ajatuksista. Tilaisuuksiin, joissa voimme kehittyä itse ja keksiä uusia ideoita. Tiloihin, jotka kutsuvat luokse, tarjoavat elämyksiä ja saavat viihtymään.

Uutuudet saapuvat Helsingin näyttelyymme pian. Tervetuloa inspiroitumaan.

Lue lisää Kinnarpsin muotoilufilosofiasta.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Helsinki

Fujitsun Helsingin pääkonttorin tiloissa tehtiin perusteellinen saneeraus ja ...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje