Kinnarpsin työtuolit kannustavat liikkumaan

Päivämäärä: 19.11.2021

Kinnarpsin työtuolit on suunniteltu tukemaan selkärangan luonnollista S-muotoa ja kohentamaan ryhtiä. Ne myös aktivoivat kehoa tarjoamalla luontaista liikkuvuutta erilaisten säätöominaisuuksiensa avulla. Liike puolestaan ehkäisee posturaalisia terveyshaittoja, tehostaa aineenvaihduntaa ja parantaa jopa ihmisten välistä yhteistyötä hyvinvoinnin kasvaessa.

Työtuolivalikoima on jaettu kahteen ryhmään: niihin, jotka tukevat liikettä ja niihin, jotka kannustavat liikkumaan. Näiden ryhmien sisällä on mahdollista säätää tuoleja vielä yksilöllisellä tasolla.

Liikkumista tukevat tuolit

Tuolit on suunniteltu siten, että ne auttavat pitämään selkärangan luonnollisessa asennossa sekä istuttaessa että nojattaessa taaksepäin. Istuin ja selkänoja liikkuvat synkronoidusti ja liike on hallitumpaa. Joihinkin tuoleihin on saatavana lisätoimintoja, kuten aktiivinen lantiotuki ja automaattinen painon säätö.

Liikkumiseen kannustavat tuolit

Näissä tuoleissa istuin ja selkänoja liikkuvat toisistaan riippumatta. Niissä on laaja istuimen eteenpäin kallistus ja suuri avoin istuinkulma, jotka edistävät aktiivista istumista ja kannustavat liikkumaan. FreeFloat- ja FreeMotion -mekanismit tukevat aktiivista istumista eri asennoissa ja kannustavat siirtelemään jalkojen asentoa, mikä aktivoi verenkiertoa. FreeMotion-mekanismin erikoisetuna on istuimen jatkuvat mikroliikkeet, jotka varmistavat, että käyttäjä ei koskaan istu staattisesti paikallaan.

Nämä eri tuolityypit tarjoavat monenlaisia terveyshyötyjä. Ne aktivoivat lihaksia ja vapauttavat välilevyjen painetta sekä auttavat säilyttämään selkärangan luonnollisen muodon ja ryhdin, jolloin myös verenkierto paranee.

Tutustu Kinnarpsin laajaan ergonomisten työtuolien valikoimaan.

Lue Kinnarpsin 3 vinkkiä työtuolin valintaan.

 

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Helsinki

Fujitsun Helsingin pääkonttorin tiloissa tehtiin perusteellinen saneeraus ja ...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kulttuuritalot, paikkakunnalla Espo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän