Kinnarpsin uutuudet Helsinki Design Weekin tapahtumissa

Päivämäärä: 9.9.2019

Kinnarpsin uutuudet, työrauhaa edistävät sisustamisen ratkaisut ovat esillä Helsinki Design Weekin ohjelmassa. Uutuuksiin voi tutustua sekä Habitare Pro –tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 11. -13.9.2019 osastolla 1d21 että projektisisustamisen  ammattitapahtumassa ID Helsingissä 9.-10.9., missä Kinnarps on kalustajakumppanina Ohjelmahuoneessa ja Vapaan työn tilassa nimeltä Kinnarps lounge.

VIBE-seinäkesarja koostuu useasta, lattialle, seinälle, kattoon tai pöydälle asennettavasta sermistä, joissa on runsaasti valinnanvaraa mittojen ja lisävarusteiden suhteen. Pöytäseinäkkeet on jaettu kahteen kategoriaan: Vibe Light, joka rajaa tilaa sekä Vibe Focus, joka rajaa ja absorboi ääntä tehokkaasti.
Voit helposti asentaa seinäkeet käyttämällä ainutlaatuista kytkentää ja muunnella tiloja kulloisiakin tarpeitasi vastaaviksi valitsemalla seinäkkeisiin sopivat lisävarusteet ja värit. Verhoilukankaat ovat irrotettavat.

FENDO-tuolin muotoiluun on onnistuttu tiivistämään mukavuus!
Keväällä HiP Award 2019 –palkitun tuolin istuin kaartuu miellyttävästi ylöspäin ja pyöristetty selkänoja, luovat tuolissa istujalle mukavuutta, joka harvoin toteutuu näin sirossa mittakaavassa. Nojatuolin sopusuhtainen koko ja aukotus istuimen ja nojan välillä antavat sille myös runsaasti ilmeikkyyttä. 

ANAGRAM on vahvailmeinen tuoli, jonka muoto sallii leikkisän väri-iloittelun tai konservatiivisen viimeistelyn. Jykevä jalusta ja harkitut yksityiskohdat kestävät koviakin otteita. Jalusta kiertyy tuolin nojalevyn taakse ja tarjoaa tyylikkään vetimen tuolin siirtelyyn. Istuimessa ja nojassa on muotoon valetut alumiininapit joiden väri seuraa jalustan väritystä. Anagram on saatavana verhoilemattomana, verhoillulla istuimella tai kokonaan verhoiltuna. Rungon väreinä pehmeä pinkki, ruoste, siniharmaa, vihreä, valkoinen, harmaa, tummanharmaa, musta.

Katso kaikki tuoteuutuudet 2019

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Tampere

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskasen valoisat ja avarat uudet tilat sijaits...

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Helsinki

Fujitsun Helsingin pääkonttorin tiloissa tehtiin perusteellinen saneeraus ja ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän