Kinnarpsin uutuuksissa kestäviä, oivaltavia ja palkittuja materiaaleja

Päivämäärä: 9.11.2021

Kinnarpsin brändiperheeseen kuuluvan Skandiformin mallistosta esille nousevat tänä syksynä erityisesti uutta materiaalikiertoa vahvistavat tuotteet.

TINNEF, kierrätysmuovista valmistettu kätevä pöytä on saanut uuden kansivärin. Syksyn uutuus on vaalea, marmorikuvioitu, jugurttipurkeista valmistettu pöytätaso. Se sopii ympäristöihin, joissa kaivataan valoa ja seesteisyyttä. Pöydän jalusta on tammea tai valkoiseksi pigmentoitua saarnea. Tinnef-pöydän kansi on tehty 100 % kierrätetystä muovista, ja jokainen pöytä on ainutlaatuinen. Nimi Tinnef tulee jiddishin roskaa tarkoittavasta sanasta.

Pöytä voitti BEST OF NEOCON 2021 -palkinnon kolmessa kilpailukategoriassa: sivu- ja apupöydät, innovaatiot sekä kestävä kehitys.

DITO on tuoli, joka on valmistettu kierrätetystä muovista ja hamppukuidusta, jotka yhdessä muodostavat erittäin kulutuskestävän materiaalin. Tuolin metallirunko on saatavana neljällä jalalla, lenkkijaloilla sekä pyörällisellä neliristikolla varustettuna.

Muodoltaan kaksijakoinen Dito ei jää keneltäkään huomaamatta. Kierrätetystä muovirouheesta ja hampusta valmistettu tuoli on kevyt, ilmava ja luonnollinen. Muotoilunsa johdosta Dito on helppo sijoittaa tilaan, pinota syrjään sekä ripustaa pöydän reunaan. Tuoli on saatavissa ilman verhoilua, osittain verhoiltuna tai kokonaan verhoiltuna eri värein. Saatavana myös käsinojin. Dito on sopiva tuoli kaikkiin tilanteisiin, äänekkäistä keskusteluista hiljaisiin istuntoihin.

Lue myös Materian, Skandifromin ja NC Nordic Caren syksyn muista uutuuksista ►

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Palvelutalo Elsie

Palvelutalo Elsie

Uudisrakennus | Sipoo | 9,00 milj €

Nikkilän keskustassa sijaitsevassa kolmikerroksisessa palvelutalossa asutaan ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Helsinki

Fujitsun Helsingin pääkonttorin tiloissa tehtiin perusteellinen saneeraus ja ...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kulttuuritalot, paikkakunnalla Espo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän