Kinnarpsin uudet tuotteet, värit ja materiaalit

Päivämäärä: 12.6.2020

On aika esitellä Kinnarpsin uudet värit. Tänä vuonna uutuuksissa on maanläheisiä värisävyjä kuten pistaasi, ruoste ja sahrami. Uudet kankaat puolestaan yhdistelevät pehmeän tunnelman ja lempeät värit kestävyyteen ja helppoon puhdistettavuuteen. Aivan uusi keinonahka JOY on ihanteellinen hoiva- ja terveydenhoitotiloihin, sillä se kestää puhdistamisen desinfiointiaineella, eikä edellytä vedellä pyyhkimistä. JOY soveltuu käytettäväksi myös seinäkkeissä, joiden käyttö nyt pandemian aikana on kasvanut muun muassa yhteistilojen rajaamisessa ja kulkuväylien luomisessa. Kinnarps Colour Studio sisältää satoja materiaaleja ja värejä, jotka on kehitetty yhdessä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa.

Lisäksi tuoteperheemme brändit Drabert, Materia, Skandiform ja NC Nordic Care tarjoavat laajan valikoiman erilaisia uutuuksia:

Claro on mutkaton ja helppokäyttöinen työtuoli. Sen ergonominen ja nykyaikainen muotoilu tuo sille ansaitusti paikan kaikissa ympäristöissä, jotka vaativat joustavaa ja kestävää sisustusta. Erilaiset selkänojat ja verhoilut tekevät kestävät ja luovat ratkaisut helpoiksi.

Hopper on käytännöllinen pöytä, jonka muotoilu herättää huomiota. Säädettävän korkeutensa (535–730 mm) ansiosta pöytä on mukautettavissa erilaisiin kalusteisiin ja tiloihin.

Pilot. Muotokieleltään houkuttelevassa neuvottelutuolissa on erittäin miellyttävä istua. Hieman kalteva selkänoja antaa tuolille luonnetta ja ennen kaikkea mukavuutta.

Twig-tuolin pyöristetyksi muotoiltu istuin ja selkänoja päättyy poikittaiseen puolaan, mistä tuoli on saanut nimensä. Se luo Twig-tuolille nimen, ja sen lisäksi myös omaleimaisen ilmeen. Tuoli sopii kaikkiin tiloihin, joissa tarvitaan joustavia ratkaisuja.

Gepetto-tuolissa yhdistyvät leikkisyys ja muoto sekä hyvä toiminnallisuus. Humoristisesti sitä on kutsuttu ”kännykkätuoliksi” sillä sen käsinojiin voi mukavasi tukea kyynärvartensa, kun asettuu sopivaan nettisurffailuasentoon.

Uudet tuotteet ja värit saapuvat Helsingin näyttelyymme lomakauden jälkeen.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Tampere

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskasen valoisat ja avarat uudet tilat sijaits...

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Helsinki

Fujitsun Helsingin pääkonttorin tiloissa tehtiin perusteellinen saneeraus ja ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän